Olsbækeng 25, 2670 Greve

Vil du bo eksklusivt?

Du kan her forvente en bolig-oplevelse, langt ud over det sædvanlige.

Med en smuk udsigt, direkte til vide grønne arealer, ligger denne fantastiske bolig for enden af det trygge lukkede "Olsbæk-område", med stisystem og nærhed til alt hvad børnefamilien har behov for.

Boligen er oprindeligt opført i 1997, og i 2007 er den væsentligt tilbygget og renoveret og fremstår som et meget nyt hus - på 220 kvm. i ét plan.

Det naturlige omdrejningspunkt for familiens fælles ophold er det enorme køkken/alrum, der betager med sin loft til kip løsning der afrundes med ca. 20 kvm. rytterlys, der giver et lysindfald der er langt udover det sædvanlige ovenlys kan byde på.

Huset er atypisk for området, dels på baggrund af sin størrelse, sin, atypiske, meget spændende indretning, der indeholder zoneopdelt forældre-/børneafdeling, men også adskillige fælles være-/opholdsområder udover det førnævnte køkken/alrum. Det er en ejendom hvor du ikke gennemskuer indretningen, før du har set og oplevet den, og dernæst står du tilbage med en oplevelse af at der er gjort mange tanker omkring hvert et rum, hver en detalje. Der er en naturlig harmoni i huset hvor det hele hænger sammen og samtidigt er opdelt på en hensigtsmæssig måde.

Lysindfaldene fra rytterlysene suppleres af store glaskarnapper adskillige steder i huset, der bevirker at huset er ekstremt lyst og behageligt at opholde sig i.

Materialevalgene i boligen passer til rummene. Høj kvalitet gennemsyrer huset, og de lyse materialevalg spiller godt sammen til det tema der er, den oplevelse der er i huset, at det skal være lyst og indtagende at opholde sig i huset.

Komfortvalg som komplet gulvvarme suppleret med Nilan genindvindingsanlæg sikrer et behageligt indeklima i hele huset.

Uden for huset, i haven, på terrasserne, genkender man det øje for detaljen der kendetegner hele denne ejendom. Alle planter der er sat, er sat med omtanke og omhu. Terrasserne er lagt så man sidder i mest muligt læ for omgivelserne og med maksimal udsigt til naturskønheden der ligger som nabo.

Boligen er i sin helhed en "must-see-bolig". Billederne i sig selv yder den ikke retfærdighed - det er en bolig der skal opleves.

Ring til Kim Andersen på 29 42 42 54 for en personlig fremvisning.

PS. Der arrangeres ikke Åbent Hus på denne bolig.Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.