Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Røde Låge 6, 2670 Greve

Allerede som du kører ned ad vejen kan du på se vandet, stranden og mærke stemningen. Rundt om huset er der hyggelige og private terrasser til både morgensol og aftensol. Haven er elegant lukket.

Huset er i 1 plan og opført i mursten der er filtsede i en smuk grå nuance, og taget er nyt fra 2015.

Den store entré byder velkommen med sine flotte gulvopvarmede antracitfarvede fliser, og leder gæster frem mod den lækre kombinerede køkken/stue afdeling hvor stuen har loftet ført til kip. En stue der byder på spændende og hyggelige vinkler og kroge. Det samlede indtryk er en fantastisk rumoplevelse. Med buldrende ild i pejseindsatsen kan du her få varmen efter en tur på stranden der ligger lige for enden af vejen via lågen hvortil kun beboerne har nøglen.

Stuen er hyggeligt opdelt med plads til sofa/ tvafdeling og udgang til morgenterrasse. Spiseafdelingen af stuen er med god plads til spisebord, åben lyst køkken og med udgangen til aftenterrasse er der god harmoni, således middagen nemt kan flyttes udenfor.

Forældreafdelingen udmærker sig med et meget stort soveværelse og et stort nyrenoveret brusebadeværelse, indeholdende stort bruseområde, lyst bademiljø og toilet. Op til forældreafdelingen ligger det store disponible rum som tidligere har været husets garage.

Mellem forældreafdelingen og fællesarealerne finder du 2 gode børneværelser og et lækkert lyst brusebadeværelse, renoveret i 2015.

Bryggers med naturgasfyr, vaskemaskine og plads til det praktiske.

Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.