Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Egedalsvej 15, 2690 Karlslunde

En dejligt centralt beliggende, 161m2 stor villa, i ét plan, med fuldmurede gavle. Ideel for familien med 2 børn idet huset er forsynet med 3 meget store værelser.

Hele boligen har inden for de seneste par år fået den helt store renovering, og fremstår derfor i dag smukt med nye vinduer og døre, nyrenoveret (stort) flot bryggers med lækre vaskefaciliteter, og nyt kondenserende naturgasfyr (bemærk ift. energimærket og forbruget, at disse energiforbedringer som udskiftning af vinduer og døre samt nyt fyr ikke er indregnet).

Køkkenet er med rene linjer og på en gang med stor rummelighed, med masser af skabs- og bordplads. Bemærk også de i væggen integrerede B&O højtalere som et fingerpej omkring sansen for kvalitet og detaljer. Der er lagt gulvvarme i bryggers, køkken, mellemgang og i de 2 eksklusive lækre brusebadeværelser i matchende design.

Værelserne er store, ca. 16 kvm., med massive parketgulve, glatte vægge og lofter som resten af huset.

Her er alt i alt, tale om en 100% indflytningsklar bolig.

Ejendommen ligger få hundrede meter fra Strandskolen, sportsanlæg- og hal, indkøb og S-tog. Nærheden til strand og havn er også værdsat og ligeledes det utal af fritidsaktiviteter området byder på. Kom og nyd denne dejlige familievenlige villa med denne centrale og rolige placering.


Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.