Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Agerkrogen 1B, 2690 Karlslunde

Fredeligt beliggende 1 plans familiebolig fra 1965, som byder på et veludnyttet boligareal på 105 kvm samt 18 kvm skøn udestue.

På den 731 kvm store grund er den dejlige have et fantastisk uderum, der danner rammen om et fredfyldt udeliv hele sommeren med græsplæne, store frugttræer og dejlig, ugenert og afskærmet terrasse. En del nyere vinduer og taget er skiftet.
Garage og værksted på 24 kvm.


Ejendommen indeholder:
Entré. Mellemgang med skabe. Lille toilet. Stort soveværelse med skabsvæg og parketgulv. Yderligere to værelser (det ene med skabe) med tæppe på parket. Meget velholdt spisekøkken op mod stuen. Stuen har tæppe på parket, hyggelig brændeovn og rummer godt. Der er udgang fra stuen til udestuen. Badeværelset er med gulvvarme og både med kar og brus. Bryggers med fyr og vaskefaciliteter.

Beliggenhed:
Stemningen er fredfyldt i Karlslunde Landsby med charmerende gamle huse, gadekær og landlig idyl. Familievenligt område med skole, børneinstitutioner, indkøb og offentlig transport direkte i og til byen.

Fritiden
Desuden tæt på rekreative områder ved Hedeland med fantastiske ridefaciliteter,golfbaner m.m. Mod øst ligger Trylleskoven ved vandet, Mosede Fort og -havn, Karlstrup Kalkgrav med mulighed for skønne gå-turebadning mv.


Velkommen til Agerkrogen 1B i dejlige Karlslunde Landsby - stedet hvor børnefamilier stortrives!

Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.