Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Agertoften 4, 2680 Solrød Strand

Stort hus med masser af plads.
På en lille sidevej til strandvejen finder du denne skønne bolig ned hele 4 værelser og 2 badeværelser omfavner det hele børnefamilien med plads til at trække sig tilbage på eget værelse, men ikke mindst også med nogle fantastisk gode fællesarealer, specielt ved køkken og stue.

Udover de mange herlige bolig m2, så har denne skønne bolig en gave af en kælder på 38m2, hvor der kan stå alt fra Champions League Lounge til Strikkeklubben på døren. Eller måske bliver det teenagernes foretrukne sted at trække sig ned med vennerne, eller stedet hvorfra der arbejdes hjemmefra. Udgangen fra kælderen direkte den nedsænkede terrasse, giver lys og luft der gør at dette areal føles og fungerer som en del af boligen, og dermed er der i alt 208 etagemeter at boltre sig på.

Huset er forsynet med nyt tag i 2017, hvor også det udvendige træværk mv. blev eftergået og udskiftet hvor det var hensigtsmæssigt. Huset står derfor i en usædvanlig god stand ift. alder. Indenfor er køkkenet også udskiftet i 2017 så det fremstår nyt og tidssvarende og danner rammen om det lækre lyse miljø der er i forbindelse med køkkenet, alrummet og stuen hvor familien tager ophold i hverdagen. Stuen mod syd er et naturligt samlingspunkt for både måltider og hygge, både til hverdag og fest, ikke mindst i nærheden af den dejlige brændeovn.

Velkommen på strandsiden i Solrød, på Agertoften 4.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.