Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook
Model Solrød - SKAL FJERNES
Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Skovvænget 27, 4600 Køge

Denne smukke 50-villa er ikke som de fleste. Det er ikke en traditionel patricier, ikke en funkis, ikke en almindelig murermestervilla. Den er sig selv. Den indeholder og udstråler en kombination af stil, elegance og det særlige ubeskrivelige der kun kan opleves ved at være der. Det dér miljø, den dér mavefornemmelse vi altid taler om. Skovvænget 27 har det hele.
Samtidigt ligger den, i byen, tæt ved torvet. Nær til havn og havneliv. Og alligevel i fred og ro.
Velkommen hjem til Skovvænget 27, 4600 Køge, få hundrede meter fra det smukke Køge Torv, med sine righoldige shopping-faciliteter, caféliv, torvedage og meget mere. Med S-tog til København og alle de bekvemmeligheder en moderne børnefamilie har brug for, lige i området.~
Huset er fra 1956, men fremstår som nyt.
Med byggeår 1956 har grundhuset således tidens prøve, resten er nyt, udskiftet ifm. restaureringen igennem de seneste 10 år. Det er ikke for meget sagt, at det er mere end en bolig - det er en ejendom for feinschmeckere. En bolig for alle der sætter pris på den boligoplevelse, den stemning som kun boliger med en vis alder kan fremkalde, der hvor nye boliger ganske enkelt kommer til kort.
Boligen består af 3 plan indeholdende 105 kvm. bolig i stueplan, 73 kvm. bolig på 1. sal og yderligere 105 kvm. kælder - i alt 283 etagemeter.
Indenfor er der selvsagt god plads til selv den større familie. I stueplan er der, ifm. indgangspartiet, et meget smukt trappeparti, der fremviser fine håndværksmæssige detaljer, fra da huset blev bygget, som der er taget hensyn til, da ejendommen blev restaureret. Ifm. entreen er der et flot brusebadeværelse, som også benyttes som gæstetoilet. Lige frem går vi ind i de lyse stuer, der ligger en-suite med det elegante alrum og køkken, der er skabt. Køkkenet er tænkt enkelt i stilen for at smelte ind i sine omgivelser, og det er lykkedes til perfektion. Fra netop alrummet er der adgang til haven, og den, i niveau med alrummet liggende, overdækkede terrasse, hvor måltider og udsigt over haven kan nydes - i fred og ro, og i smukke omgivelser.
Tager vi trappen ned til kælderen mødes vi med en højloftet, arealmæssig, kopi af stueplan. Der er egen adgang udefra, hvorfor denne afdeling af huset har en stor stjerne hos familiens teenager. Der er bl.a. installeret brusebad, og der er et bryggers, som minder om et luksuskøkken. Rummene er store og kan have mange funktioner. De er alle i topstand ligesom resten af huset.
Tager vi trappen op fra stueplan, så mødes vi af et meget stort repos med udgang til den hyggelige altan, der byder på udsigt over området. Dette repos er stort nok til at udgøre endnu et værelse, hvis talen falder på denne tanke. Man kan måske også argumentere for, at det store master bedroom på knap 24 kvm. med loft til kip også kunne udgøre størrelsen på 2 værelser - men det nænner man nok ikke. I modsat side er der endnu et kæmpe værelse med smukt lysindfald og udsigt over haveanlægget.
Næsten uanset hvor du befinder dig i huset, så er der fritlagte bjælker og skæve vinkler og finurligheder, du aldrig finder i et nyt hus.
Haven er 710 kvm. stor. Det giver plads både foran og bagved huset. Plads til parkering. Plads til planter, urtehave, plads til leg og afslapning. ~
Skovvænget 27 er en af de ejendomme, der skal opleves. En beskrivelse som denne, selv tilsat billeder, gør den ikke ret. Den skal ses og opleves.
Kontakt Kim Andersen på 29 42 42 54 for en personlig fremvisning.
Velkommen på Skovvænget 27, 4600 Køge.Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook
Model Solrød - SKAL FJERNES
Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.