Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Dønnergårds Alle 135, 2670 Greve

Når man ser boligarealet på BBR på 121 kvm., så lyder det umiddelbart ikke af meget. Men når der så skal tillægges yderligere 121 kvm. kælder, der umiskendeligt minder om bolig, så bringer det pludselig husets samlede areal op på 242 kvm.

Huset egner sig derved ideelt til den store familie, dem der ofte har besøgende, der skal kunne overnatte, dem der har behov for ekstra plads til hjemmekontorer, togbanen, spillerummet osv.osv.

Huset er bygget i gule håndstrøgne mursten, og der er betontegl på taget. Huset ligger dejligt højt på grunden, og der er omfangsdræn med pumpe installeret. Vinduerne er af træ og velplejede, ligesom resten af huset.

Boligen er i dag indrettet med en fin entré med gæstetoilet, et godt bryggers, der fungerer fint som et udvidet areal af det køkken, det ligger opad. Således er gryder og pander, skåle mv. placeret her, således at disse ikke optager plads i selve køkkenet, en rigtig fin detalje. Køkkenet er opbygget, så man har alt, hvad man skal bruge lige omkring sig, når man står og kokkererer. Alt er inden for rækkevidde. Spisepladsen er i direkte tilknytning til køkkenet og i åben forbindelse med stue. Skillevæggen mellem stue og køkken er let og placeret på gulv. Der er 3 gode soveværelser, med det nydelige brusebadeværelse lige ved siden af.

Kælderen består af store, hyggelige rum med gode lysindfald fra lysskakterne. Det er rum, man har lyst til at opholde sig i. Det her, det er kælder på den gode måde.

Beliggenheden er god. Hedelyskolen ligger lige for enden af bebyggelsen, og hele Greve Centrum med indkøb, S-tog, svømmehal mv. nås på cykel på 5 minutter.

Kom og oplev denne skønne familieejendom ved en personlig fremvisning med Kim Andersen. Ring 29 42 42 54 for nærmere aftale!


Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.