Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook
rød Estate Greve & Solrød"href="https://www.facebook.com/estategrevesolrod/">Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Vårgyvelvej 5, 2690 Karlslunde

I Karlslunde, med gå-afstand til strand og havn, ligger denne dejlige familiebolig, som samtidig er tæt på skole (via stisystem) og indkøbscenter med S-togsstation.

Huset er muret med flotte anlæg af lærketræ, der pryder og bryder de flotte facader med hvidmalede vinduer og døre med lavenergiglas.

Boligen, som er i ét plan, fordeler sig over 132 kvm. og har udover dette også 48 kvm. kælder, der rummer 2 større, disponible rum.

Entré med adgang til de 2 børneværelser og overfor liggende brusebadeværelse i rigtig pæn stand. Videre frem, ligger det store køkken/alrum, fuldt udstyret med lækre hvidevarer (herunder gas- og elkomfur og amerikanerkøl-/frys), rigtig god skabs- og skuffeplads foruden vitrineskabe, altsammen beliggende en-suite med den sydvendte stue mod haven. Stuen er forsynet med parketgulve og et hyggeligt ildsted.

Forældreafdelingen ligger for sig selv med stort soveværelse og et fantastisk badeværelse med stort vinduesparti mod himmelen. Det skal opleves.

De 48 kvm. kælder, udover boligens kvm., tjener som en bonus som opholdssted for familiens teenagere, spillerum, hjemmekontor ...Der er ligeledes plads til værksted, opmagasinering osv.

Der er installeret centralvarme via naturgasanlæg i boligen. God carport og udhus.

Kom og nyd denne dejlige bolig ved en personlig fremvisning - ring 29 42 42 54 til Kim Andersen for nærmere aftale.


Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 29 42 42 54 eller kim@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook
rød Estate Greve & Solrød"href="https://www.facebook.com/estategrevesolrod/">Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.