Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Birkelyparken 30, 2670 Greve

Boligen fremstår lys og velholdt, med store vinduespartier ud til lukket have. Du ankommer i en rummelig entre med plads til overtøj og sko, derudover adgang til nydeligt badeværelse. Videre ind i fordelingsentréen, findes 2 værelser og indgang til stue og spisestue i åben forbindelse med hinanden. Derudover er der adgang til fint hvidt køkken, med dejligt lysindfald som også er i direkte forbindelse med bryggers. I bryggerset er der plads til vaskemaskine og tørreplads, samt udgang til have på sydsiden.

Det er oplagt at udnytte arealet på 1. sal der i dag er et loftsrum. Med mulighed for at udnytte arealerne heroppe, helt op til kippen, kan der således laves både et ekstra badeværelse, større stue eller flere værelser. Her er der rig mulighed for at have god plads til den store børnefamilie. Med en fuldt udnyttet 1. sal har I mulighed for at disponere over 172 m2. En oplagt mulighed for at sætte jeres eget præg på, og skabe netop jeres drømmebolig.

Den sydvest vendte have rummer plads til både leg på græsplænen, og ophold på den flisebelagte terrasse der ligger med udgang fra alrummet.

En central placering giver nærhed med cykel afstand til alt hvad en børnefamilie kan drømme om, både for at få hverdagen og fritiden til at gå op. I gåafstand finder I fritidsaktiviteter til hele familien, herunder fritidsklub samt Greve Stadion og Idrætscenter, som byder på et aktivt kulturliv for alle aldre. Derudover er der ca. 2 km til Waves Shopping Center, S-Tog station, daginstitutioner samt skole. Alt sammen kan børnene trygt og sikkert cykle til via stisystemer.

Kontakt Kim Andersen for yderligere information og en personlig fremvisning.

Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.