Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Ankerhusvej 105, 2680 Solrød Strand

Et af de få rummelige rækkehuse hvor 2. salen er udnyttet med et ca. 14 kvm. disponibelt rum som i virkeligheden fungerer som et 5. værelse.
Boligen er i generel meget god stand med mange forbedringer og fornyelser, herunder nyere tegltag, vinduer og døre, ligesom der er etableret et lækkert brusebadeværelse på 1. salen ved værelserne.

Ved ankomst til boligen finder vi 2 gode p-pladser på husets grund, heraf den ene med carport. Et hyggeligt lille gårdmiljø med plads til sandkasse lige uden for køkkenvinduet, og ligeledes med plads til et lille bord og stole.

Indenfor
I stueplan finder vi bryggerset umiddelbart indenfor hoveddøren. Det er her vaskefaciliteterne er placeret og fjernvarmeinstallationen. Pænt gæstetoilet af god størrelse ligger ifm. entreen der leder frem til stuen der er åben til spiseafdelingen og det pæne lyse køkken. Lyset kan således ledes igennem huset fra køkkenvinduer til stuevinduer og vice versa. Fra stuen er der udgang til haven hvor der er udhus integreret under husets tag. God terrasse med udsigt til de grønne arealer overfor (ingen blok af boliger).
På 1. salen ligger de 4 gode værelser samt det lækre nye badeværelse. Trappen videre fører til husets 2. sal hvor der et disponibelt rum (tidl. loft) der er udnyttet optimalt.

Med stisystem tll alle de faciliteter v som børnefamilier har behov for, er det en tryg og praktisk placering vi befinder os på her på Ankerhusvej. Institutioner, skole, sport, strand, indkøb og S-tog nåes altsammen på en cykel.

Velkommen til Ankerhusvej 105, 2680 Solrød Strand

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.