Kildebrønde Landevej 48, 2670 Greve

Få dyreliv og naturen helt tæt på

Her kommer dine sanser på arbejde - med fasaner, agerhøns og rådyr helt inde i haven, skulle man tro man var langt ude på landet. Men vi er faktisk kun ca. 4 km. fra Greve Centrum, med S-tog, indkøbscenter osv. På denne imponerende grund på 3.418 m2 i landlige omgivelser, finder vi den 198 kvm. store arkitekttegnede landvilla i 2 etager, fra år 1997. Her er tale om et domicil, der kan fungere som en familiebolig på en ualmindelig flot grund, men stedet kan også rumme en erhvervsvirksomhed foruden privat bolig. Der er betydelige udvidelsesmuligheder for ejendomssættet, hvis det skulle være interessant.

Ejendommen er velegnet til mange boligformer evt. kombineret med erhverv.

Nyistandsættelse netop udført
Husets tag er netop blevet totalrenoveret, så det syner som nyt, og der er skiftet flere vinduer og døre. Der er udført omfattende udvendigt professionelt malerarbejde på ejendommen, ligesom altanen er forsynet med helt ny gulvbelægning og der er monteret eksklusiv glasafskærmning. Der er i år brugt mere end kr. 200.000,- på forbedringer.

Boligen
Villaen, opført i mursten med tegl som tagdækning, fremtræder elegant med sine hvide vinduer. Ejendommen er på en gang diskret og imponerende. Den passer forrygende godt ind i nærområdet og er samtidig et statement med mange gode detaljer, som skal opleves on-site.


Indretningen
Fra den rumlige entre er der adgang til stort badeværelse med brus og kar. Bryggerset ligger med selvstændig adgang også ved entreen. Det store soveværelse med udgang til have og terrasse ligger i stueplan nær det store badeværelse. Det meget store køkken/alrum nyder godt af udsigten til haven mod vest. Ovenpå finder vi ét meget stort værelse som enkelt kan opdeles til 2 værelser. Udsigtstuen på 1. salen vender også med altanen mod vest og den skønne udsigt over den fantastiske have.

Særlige muligheder for denne ejendom
♡ Familier med børn - kan med fordel indrette flere værelser på 1. salen. Husets indretning kan naturligvis indrettes og anvendes efter ny ejers ønsker. Der er talrige muligheder
♡ Parret uden børn kan boltre sig med ekstra god plads og nyde den helt fantastisk attraktive have. Hjemmekontoret finder oplagt sin plads på 1. salen i det store dobbeltværelse
♡ Familier der gerne vil bo flere generationer sammen. Der er rigelig plads til at lave tilbygning - enten separat eller i direkte forbindelse med det eksisterende hus
♡ Håndværksmesteren med behov for separat værksted. Kombinationen af privat bolig og erhverv er tilladt
♡ Den pladskrævende hobby, kan også finde sin plads her. Pladsen til drømmegaragen-/værkstedet (hobby eller erhverv) er lige her
♡ Fjernvarme er planlagt til fyringssæsonen 2024/2025


Haveanlægget
Haveanlægget fremtræder unikt. Hele 19 japanske kirsebærtræer, rosenhave med rislende vand i baggrunden, danner rammen om egen sø med japanske Koi karper og Guldfisk.
12 m2 drivhus er placeret diskret bag smukke, tykke bøgehække i baghaven.


Omgivelserne og området
Med sin centrale beliggenhed kun ca. 20 km. til København Centrum, 8 min. til hhv. Greve og 10 min til Høje Taastrup station, og med dagligvare-indkøb og øvrig relevant infrastruktur i nærheden, fungerer hverdagen for familien og samtidig som en lokation central for kunder og forretningsforbindelser. På Kildebrønde Landevej 48 er du tæt på det hele - og langt væk fra det hele. Det du skal bruge af infrastruktur og herlighedsværdi ligger indenfor din nærhed, i fred og ro fra omgivelserne.

Kom selv og mærk efter med alle dine sanser.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.