Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Hasselhegnet 40, 2670 Greve

Johan Christensen villa fra 1987 på 137 kvm. bolig og 31 kvm. carport.

Boligen ligger i det lukkede kvarter Hasselhegnet, der byder på ensartet arkitektur som giver et roligt udtryk i området. Naturligvis er der individuelle løsninger at finde med tilbygninger, orangerier mv., men selve udgangspunktet, med de smykke røde huse opført i mursten med tegl på taget og vinduer og døre i mahogni er en klassiker at betragte.

Haverne er opvoksede, ligesom fællesarealerne der altid er flotte og velplejede at se på. De gode legefaciliteter i området giver børnefamilierne stor lyst til at bosætte sig her, fuldt forståeligt.

Selve boligen byder på en god indretning med entre hvorfra der er adgang til brusebadeværelse og toilet, samt trappe til 1. salen. Ligefrem træder man ind i stuen, hvor det åbne køkken ligger til højre mod vest og den gode plads til både spise- og sofaafdeling breder sig over arealet mod syd og øst. Bryggerset, med egen indgang, ligger bag køkkenet. Her er der god plads til opmagasinering, vaskefaciliteter og husets varmeanlæg, som er et naturgas-anlæg.

På 1. salen var der oprindeligt tre separate værelser, nu er to af dem lagt sammen (der er delvist åbnet op imellem dem). Det 3. værelse kan nemt reetableres igen (se plantegningerne til sammenligning). Midtskibs på 1. salen er der en sektion der adskiller værelserne mod hhv. syd-øst og nord-vest. Den består af skabsplads mod nord med udnyttelse af arealet helt ud til skunken, og endnu et brusebadeværelse og toilet mod syd. På begge etager i stue/alrum og værelserne er der jf. bygningstegningerne lagt 22 mm. parketgulve.

En helt igennem skøn og indflytningsklar familiebolig, der alene venter på at ny ejer kommer og sætter sit personlige touch.

Kontakt Kim Andersen på 29 42 42 54 for en personlig fremvisning!Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.