Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Digevej 4, 2670 Greve

Med denne centrale placering med cykelafstand til Waves, S-togsstation, fitness, skole, og pasningstilbud, imødekommes behovene fra såvel børnefamilien som den modne køber der ønsker en velholdt murstensvilla i ét plan på strandsiden, med en nem have.

Boligen indeholder entre, 3 gode værelser, pænt stort flise brusebadeværelse med gulvvarme og håndklædetørrer, stor stue og et stort køkken/alrum med adgang til udestuen der er placeret i gavlen mod vest og dermed ikke tager lys i stuen der vender mod syd. Udestuen fungerer reelt som en integreret del af boligen, udover boligarealet. Der er markise over terrassen mod syd. Køkkenet er i massiv træ og der hører gode hvidevarer med.

Huset er opvarmet med centralvarmeanlæg (naturgas).

For enden af den rolige vej er der naturstier til de smukke områder langs kysten og med gå-afstand til Greve Marina.

Huset er i mursten med fuldmurede gavle, taget er sortglaserede tegl oplagt i 2010, afsluttet med tagrender og nedløb i kobber. Huset er generelt velholdt hvilket tilstandsrapporten også vidner om.

Ejendommen kan nemt med maling få et nutidigt løft i udseendet, inde som ude.

Garagen er isoleret og kan naturligvis anvendes efter behov til placering af køretøjer men kan også udgøre et godt hobbyrum/værksted.

Haven er lukket så der alene er adgang via boligen, udestuen eller garagen. Der er drivhus i haven. Selve haven er med sin størrelse og sit anlæg en overkommelig opgave for de fleste.

Kontakt os for nærmere information og aftale om en fremvisning af denne dejlige strandside-bolig.Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.