Solrød Strandvej 37, 2680 Solrød Strand

BUD ØNSKES

Søger I byggegrunden til det ekstraordinære byggeri (evt. kombineret bolig/erhverv), her endda med mulighed for at bygge ind i grunden med anvendelse som fx garage, erhverv eller lignende, så er Solrød Strandvej 37 en oplagt mulighed.

Boligen
På grunden ligger et hus fra 1959 opført i letbeton på 985m2 grund hvoraf 122m2 går til vej. Der kan derfor bygges 259m2 bolig og dertil kommer areal til garage mv. Vælger I at bygge ind i grunden med kælder arealer kan disse tillægges.

Der er tale om en unik mulighed for at opføre en markant ejendom med god højde over det omkringliggende.

Indretningen
Hvis den nuværende bolig er stor nok, så kan en opfriskning af denne gøre den til rammen om parret der ønsker den virkeligt gode beliggenhed her på strandvejen hvor man på en anden uforpligtende måde er husejer. Boligen indeholder entré, lille fordelingsgang til 2 (opr. 3) værelser, brusebadeværelse, bryggers, køkken og stue.

Særligt ved denne bolig
♡ Den høje beliggenhed
♡ Den kuperede grund
♡ Det gode byggefelt for dem der vil bygge nyt
♡ Grundens størrelse

Rundt om boligen
Haven er anlagt som naturgrund, hvilket gør den nem at holde selvom den er stor. Der er gode parkeringsforhold for egne køretøjer, trailer, båd mv.

Omgivelserne og området
Med 300 meter til den skønneste badestrand og 500 meter til Solrød Centeret med alle de fornødenheder du har brug for i hverdagen, herunder S-togsstation, er der tale om en særdeles god beliggenhed. Skole og sports-/fritidsaktiviteter ligger alt sammen inden for gå-/cykelafstand. Solrød er et fantastisk sted at bo og en kommune i en fantastisk udvikling, som giver meget stor tiltrækningskraft på unge økonomisk stærke familier.

Kom og bliv en del af dette område på en af de sjældent udbudte beliggenheder.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.