Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Victorias Kvarter 5, 2680 Solrød Strand

Søger du det nemme seniorliv, så se nærmere her!

I det dejlige rækkehuskvarter, tæt på Jersie Station, Aldi og Jersie Strandpark, har du mulighed for at få et godt og roligt seniorliv, tæt på ligesindede.

Huset her har en dejlig stor grund med både østvendt forhave og vestvendt baghave, og dermed er der mulighed for at nyde både morgensolen og den sidste aftensol på de dejlige flisebelagte terrasser.

Inde i huset møder du en fin entré med loft til kip og her er som resten af huset, flotte egeparketgulve. Husets ene badeværelse, med hvide klinker, bruseniche, toilet, og håndvask og placeret godt i huset, således det både er egnet til gæstebadeværelse, eller så man direkte efter sport eller en tur på stranden, kan hoppe en tur i bad.

Køkkenet er lyst og pænt, med god bordplads og fin udsigt gennem køkkenvinduet mod morgenterrassen.

Stuen er god og rummelig, med god plads til både spiseafdeling og sofaafdeling. Der er som i resten af huset loft til kip, som giver en urtolig god rumfornemmelse, samt en dejlig glaskarnap, mod den vestvendte have.

Fra stuen er der udgang til den overdækkede terrasse og have, hvor sommeraftener med gril og gæster kan nydes.

Det ene soveværelse, med god skabsvæg, er placeret med direkte adgang til det pæne lyse klinkebadevæelse, som indeholder brus med god plads, toilet og håndvask i i fint skabsarrangement, med gennemgående bordplade.

Husets andet soveværelse er ligeledes rummeligt og egner sig fint som ekstra soveværelse, eller som værelse til børnebørnene.

Fra bryggerset er der direkte adgang til vognporten, samt de to udhuse (stadig under husets tag).

Huset er indflytningsklart og fleksibelt i forhold til overtagelsestidspunkt.

Ud over husets dejlige faciliteter, kan man glæde sig over fælleshuset, som kan benyttes til festlige lejligheder. Her er der ud over et godt stort festlokale med køkken og toiletfaciliteter, indrettet værelser, således gæster har mulighed for at overnatte.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.