Havremarken 4B, 2680 Solrød Strand

Flot 1-plans villa i gennemgribende god stand

Er du kvalitetsbevidst og søger du en familievilla tæt på Munkekærskolen, Solrød Center, S- tog, og fritidsaktiviteter?… Så se nærmere her!

Straks når du træder ind i entréen fornemmer du, at her behøver du ikke røre en finger for at flytte ind.

Huset er i gennemgribende god stand. I 2017 gennemgik huset en istandsættelse. I kan se frem til nymalede vægge, flotte nye plankegulve lagt af den lokale tømrermester, nye stikkontakter og ny fjernvarmeunit.

Boligen har store, lyse indbydende rum og en zoneopdeling som tiltaler den moderne familie. Her kan hverdagen nydes!

Fra entréen er der adgang til soveværelse med skabe samt et nydeligt, lyst klinkebadeværelse med brus og toilet. Her kunne etableres en ideel forældreafdeling. Fra entréen er ligeledes adgang til rummeligt værelse, som kunne benyttes til kontor. Du føres videre ind i det åbne køkken-alrum der med sin åbenhed omfavner familien med stor spiseplads samt diskret opdeling i zonerne.

Stor vinkelstue, hvor lyset strømmer ind fra glaskarnappen. Der er udgang fra stuen til sydvendt fliseterrasse, hvor forårets lune dage kan nydes.

De to gode børneværelser er placeret med badeværelse i midten, således børn og teenagere kan have venner på besøg, og både forældre og børn kan få glæde af privatismen.

Nydeligt bryggers med skabsindbygget fjernvarmeunit, vaskemaskine og tørretumbler, gode skabe samt alarmsystem kan overtages af køber.

Haven er nydeligt anlagt med sydvendt terrasse, masser af privatisme, flot plæne, udhuse samt carport.

Velkommen til Havremarken 4b.
Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.