Bryggerivej 15B, 4622 Havdrup

Stilfulde fornyelser

Gedigent byhus med 185 etagemeter og stilfulde fornyelser

På en central beliggenhed ved Havdrup bymidte, tæt på indkøb, tog, skole og institutioner, ligger dette fine og yderst rummelige dobbelthus.

Huset har gennemgået en større renovering med et flot nyt køkkenalrum fra 2018, med gode detaljer og stilfuldt design.
I stueetagen finder du entre, med trappe til kælder og førstesal. Det hyggelige og rummelige nye køkkenalrum, samt et flot nyt ligeledes fra år 2018 og rummeligt toilet, med store grå klinker på gulvet.
Stuen er indrettet med flot moderne materialevalg og højt til loftet, som giver en rummelig fornemmelse.
Fra stuen er der udgang til den store have, der med sin længde giver god plads til boldspil, leg og til at nyde solen på en af de dejlige terrasser.

På førstesalen er der to gode soveværelser samt et rummeligt brusebadeværelse, og ekstra plads til udvidelse af badeværelset, eller benyttelse til walk-in- closet.

Kælderen er med usædvanligt gode indeklima, med er flot gråt klinkegulv, og indeholder et stort disponibelt rum, som for mange vil være at forveksle med er soveværelse. Dertil er der et stort og veldisponeret bryggers, med vaskemaskine og tørretumbler side-by-side, vasketøjsskuffer, nyere gennemstrømningsnaturgasanlæg, og god bordplads til at ordne det praktiske.

Her får du er yderst charmerende hus, hvor fornyelserne er gjort. Der er mulighed for at opdele stuen til værelser, som den tidligere har været.
Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.