Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Johannesvej 1A, 2680 Solrød Strand

I det naturskønne område tæt på standen og ved Karlstrup Mose, med engområder som indbyder til ture, hvor du undervejs kan nyde synet af bl.a råvildt og et rigt fugleliv, ~ligger denne dejlige familievilla.
Boligen har en virkelig god atmosfære. Med et elegant og moderne touch er huset flot opdateret løbende og tilbygget i år 2002, har store rum, både til børn og voksne, med en smagfuld blanding af luksus og god stemning.

Huset er optimalt placeret på grunden. Når du ankommer til ejendommen, kan du parkere din bil i carporten og vælge indgang gennem enten entréen eller via bryggerset.

I entréen mødes du af det flotte nylagte polyuretan gulv i antracitgrå farve. Du bliver ført videre ind i huset til det store alrum, med nyere bøgeparketgulv og dejligt lysindfald fra store vinduespartier. Køkkenet er hvidt og i stilrent design, med god køkkenbordsplads i massivt hvidolieret bøg, kogeø og komplette hvidevarer. Alrummet og stuen er i åben forbindelse og forbindes smukt af gaspejsen, som er i flot design med glas i front og på begge sider.

Stuen er med loft til kip og fuldmurede vægge. De store vinduer går helt fra gulv til kip og fuldender stemningen med den flotte sydvendte og overdækkede Ipé træterrasse.
Alle husets trægulve er bøgeparket med stærk hvid matlak.

Master bedroom i egen forældreafdeling, med et smukt luksusbadeværelse, dobbelt håndvask i Corian, lækker stor bruseniche, med flot mosaik i brusezonen, væghængt toilet, stort integreret skab og gulvvarme.

Børneafdelingen er et kapitel helt for sig selv, her bliver børnenes drømme opfyldt.
Børneværelserne på lige over 14m2 og 18m2 er lyse og lækre, har loft til kip, fuldmurede vægge, flotte antracitgrå polyuretan gulve med gulvvarme. Begge børneværelser har rummelige hemse, med gode snedkertrapper og indbyggede skabe.

Husets andet badeværelse er optimalt placeret i huset, så det kan bruges som gæstetoilet men også med nem tilgang fra børneværelserne. Badeværelset er i samme flotte stil, som det andet badeværelse og indeholder rummelig bruseniche, badeværelsesmøbel med håndvask samt toilet, stort integreret skab og ligeledes med gulvvarme.

Praktisk og moderne opdateret bryggers med vaskemaskine, tørretumbler, god skabsplads, bordplade med håndvask, samt flot polyuretan gulv.

Huset emmer af en kombination af stilrenhed og varme og vil danne en dejlig ramme for familien med børn i alle aldre.

Den ugenerte sydvendte og velanlagte have, er yderst velplejet og er nem at passe. Den er omkranset af en høj flot laurbærhæk.

Til ejendommen er der endvidere carport, et godt isoleret værksted samt skur.
Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.