Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Lærkevej 3, 2680 Solrød Strand

På strandsiden, med en attraktiv beliggenhed og i gåafstand til Solrød Center, S-tog mv., ligger denne velindrettede kvalitetsvilla.

Huset som er opført i ét plan i rødmix mursten, med valmtag og tilhørende dobbelt carport, er velplaceret på grunden, således man opnår masser af sol fra syd og vest.

Huset er særdeles veldisponeret med zoneopdelt forældre og børneafdeling.

Du træder ind i den rummelige entré og bliver ført videre ind i et stort køkken alrum. I det velfungerende køkken er praktikken i orden, og med plads til spisende gæster eller blot hverdags middagen, hvor alle sidder godt med lysindfald fra de to ovenlysvinduer. Fra alrummet er der adgang til terrassen mod syd.

Stuen er i delvis forbindelse med alrummet og er virkelig rummelig. Her er der god plads og der er flere zoner, både til tv-afdeling og fordybelse i en lænestol med lysindfald fra det store vinduesparti med skydedør til terrassen.

Værelserne er fordelt med forældreafdeling, som indeholder rummeligt soveværelse med skabsvæg, tilhørende marmorbadeværelse med brus, dobbelt håndvask, toilet og bidet.

I modsatte ende af huset er der to store børneværelser, som i dag er slået sammen til ét stort værelse. Fint klinkebadeværelse med bruseniche, toilet og håndvask med skabsarrangement.

Det fjerde værelse er placeret i nærheden af forældresoveværelset og egner sig i placeringen særlig godt som værelse for den mindste eller til kontor.

Bryggerset er praktisk opdelt med vaskerum og dagligdags bryggersrum med masser af skabe. Det er med direkte indgang udefra, så man kan komme af med det snavsede sportstøj eller børnenes flyverdrager.

Haven er nem og velholdt og dejlig åben, og for dem der ønsker sig en mere aflukket have løses denne del let med en hæk langs skel.

Terrassen som er sydvendt, er fredeligt placeret med gode solmuligheder.

Dejligt isoleret anneks hører til ejendommen.

Nyd beliggenheden, hvor du hver dag kan spadsere en tur på stranden og nyde naturoplevelsen uanset årstiden. Stranden nydes både af badegæster om sommeren, kitesurfere, kajakroere, og vinterbadere.

Velkommen til Lærkevej 3!

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.