Kystvej 14, 2680 Solrød Strand

Privatisme og havudsigt

1. række til stranden og vandet
Når du kører ind i området, hersker der en hyggelig stemning, der forstærkes, når du kører ned den af den lille krogede vej, Kystvej, der fører os til nr. 14 for enden af vejen.
Her mødes du med gode parkeringsforhold både som ejer og som gæst. Dernæst betræder du den smukke opgang til husets hoveddør anlagt i chaussé-sten. På vejen kan du nyde synet af denne 180 kvm. store et-plans villa opført i år 1995. Boligen har gedigne materialer med murede filtsede ydervægge og teglsten på taget.
Huset er højt beliggende på grunden. Du kan nyde den fantastisk, skønne udsigt til havet fra spisebordet. Haven er nærmest som en park og ikke mindst den altid smukke strand og det evigt forskelligt udseende vand.
Huset har en yderst privat beliggenhed. Grundens størrelse og dybde gør, at du som ejer kan sidde i fred og ro og nyde dit privatliv uden generende indsyn.
Indenfor mødes du med komfortvalg i form af gulvarme i hele huset kombineret med et genveksanlæg (Nilan), der sørger for et altid rart indeklima. Huset opleves meget nutidigt med sine valg og i sin arkitektur med store glaspartier og loftet ført helt til kip mod den mageløse udsigt.
Det store køkken byder igen på udsigten mod havet, som derved kan nydes, mens der røres i de simrende gryder. Med nærhed til spiseafdelingen, er det nemt både at være aktiv med madlavningen og samtidig være en del af middagsselskabet, der samtidig kan lytte til lyden af den knitrende, åbne pejs.
Den store stue er med delvis åbning mod køkkenet, adskilt af pejsen som er åben på begge sider. Hyggelig og pompøs med niveauforskydning, med god plads til både sofaer og loungeafdeling. Altsammen med den fantastiske dejlige havudsigt.
Forældreafdeling har tilhørende badeværelse. Badeværelset er nydeligt opført med klinker fra gulv til loft og indeholder jacuzzi, bruseniche, bademiljø med dobbelt håndvask og mange gode skuffer og skabe til opbevaring.
Yderligere er der to gode værelser i kombination med endnu et pænt brusebadeværelse, der også har toilet og stort bademiljø. Det gør boligen velegnet til både børnefamilien såvel som parret, der blot vil have rigtig god plads.
Bryggerset indeholder komplette vaskefaciliteter med vaskemaskine og tørretumbler. Det er også her, vi finder naturgasanlægget samt Nilan-anlægget.
Haven er skøn med udsigt. Boligen ligger ugeneret og tilbagetrukket og har en lille anlagt terrasse nær stranden omkranset af en rund hæk, så der her kan findes vindlæ.
Den store træterrasse foran huset mod vandet er nyanlagt. Her er du højt hævet med udsigt over stranden og havet. Afstanden mellem terrasse og køkken er hensigtsmæssig kort, hvorfor denne er meget anvendelig både i hverdagen, og når du har gæster. Alt efter vind og sol, kan man søge mod terrassen på syd-vestsiden af huset. Her er der rigtig fin læ.
Advarsel: At bo her tæt på Trylleskoven, Lyngen og ikke mindst stranden er stærkt vanedannende. Kom selv og mærk efter!


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.