Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Birkelyngen 24, 2680 Solrød Strand

Bolig og udsigt i særklasse
~
En fænomenal udsigt over Køge Bugt betager, med vue over indsøerne med sit rige fugleliv og med en varieret oplevelse alt efter vejr, årstidernes skiften, for tiden med isdækket terræn og med sol og varme. Altid en udsigt og et nærvær til naturen, der drager og giver energi.
~
Denne flotte arkitekttegnede villa er opført med fuldmurede vægge og med vingetegl på taget. I år 2007 er den æstetisk smukt blevet renoveret, bl.a. med to store zinkbeklædte udsigtskviste, der med nord/syd placeringen har givet lys og luft i en grad, der skal opleves.
~
Du føler dig straks velkommen, når du træder ind i den luftige entré i dette hus, der emmer af nerve og nærvær.
~
Gulvet er belagt med flotte rustikke klinker fra Petersen Tegl, naturligvis med gulvvarme. Stue og alrum er i åben forbindelse og med smuk udsigt til indsøerne og bugten. De flotte, opmurede sofaer med specialsyede skindhynder, giver hyggelige zoner i stuen. Her kan du både være orienteret mod vandet, den meget brede specialfremstillede pejseindsats og mod alrummet med den lyse spiseafdeling og vinduespartiet mod vest. Fra spiseafdelingen er der udgang til en dejlig vestvendt terrasse, som ligeledes er belagt med smukke Petersen tegl.
~
Køkkenet i høj kvalitet fra Italienske Varenna, med flotte massive køkkenlåger i røget eg, Corian bordplade, og luksus hårde hvidevarer fra Miele.
~
I stueplan er en dejlig børneafdeling med to gode værelser, med tilhørende badeværelse. Der er ligeledes et stort bryggers med gode indbyggede skabe og Miele vaskemaskine og tørretumbler.
~
Det mageløst dejlige åbne kontor/læsestue, med udsigt mod vandet, er absolut en plads i huset, der kan blive kamp om.
~
På førstesalen har du den mest fantastiske udsigt. Her er der vidde og perspektiv, så man næsten ikke kan løsrive sig. Der er loft til kip, med fritliggende hanebånd (med indbyggede opadgående spots), flotte rå riflede trævægge, og brede massive plankegulve. Der er en udsigtsaltan mod vandet med plads til at sidde.
~
Midtskibs på 1. salen finder vi det store rum, med de to flotte udsigtskviste med masser af glas, der virkelig er med til at give rummet, og huset, format. Dette rum er så stort, at det kan bruges som aktivitetsrum, yogarum, kontor med fantastisk udsigt eller opdeles til to (børne-) værelser.
~
Master-bedroom er velafbalanceret med walk-in-closet til ham og hende, dejligt rumligt soveværelse med fransk altan, og stort badeværelse med lyse klinker på gulvet, brus, badekar, dobbelt håndvask, væghængt toilet og masser af gulvplads.
~
Haven er skøn, næsten kvadratisk, og med sin vidde og 1540m2 store grund, bidrager den til den vidtfavnende store udsigt, der er fra ejendommen. Endvidere er der gode solkroge samt masser af plads til leg og privatliv.
~
Til huset hører carport og to gode udhuse.
~
Via strandstien,~kan gå- og løbeture nydes, på engen går der kvæg om sommeren, og med en lille gåtur gennem dette dejlige område, bliver du ført over broen til stranden med det lækreste fine sand.
~
Velkommen til Birkelyngen 24 i Solrød Strand.
~

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.