Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Solrød Byvej 73, Solrød, 2680 Solrød Strand

Murermestervilla i hyggelige Solrød Landsby.


På en privat beliggenhed, ud til marker i Solrød Landsby, ligger denne fine murermester villa opført i røde mursten med tegl på taget. Du bliver ført til hovedindgangen via en hyggelig forhave, og med trappen til indgangspartiet, byder huset dig velkommen. Huset består af tre plan, stueetage, 1. sal og kælder.
I stueplan er der en fin entré, flot HTH køkken, spisestue og stue med parketgulve og nyere brændeovn. Herfra er der udgang til den dejlige sydvendte terrasse. Husets 1. sal er på bygningstegningerne med 3 soveværelser, dog er der blot 2 store soveværelser i dag. Badeværelset er udskiftet i nyere tid med flotte mørke klinker, nyt badeværelsesmøbel og brus.

Kælderen er meget anvendelig og med trappeopgang direkte til haven. Kælderen indeholder værksted, bad & toilet, bryggers og gildesal. Haven og omgivelserne har sin helt egen charme, og er udformet i bedste gårdhavestil og med hyggelig separat udestue. Til ejendommen er der ligeledes muret carport.

Området oser af landsby stemning og er forbundet via stisystem med resten af Solrød.Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.