Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Enebærvænget 4, 2680 Solrød Strand

Veldisponeret villa med 4 soveværelser og to badeværelser

I et yderst velbeliggende familiekvarter tæt på Uglegårdsskolen, børnehaver, idrætscenteret med fodboldbaner, svømmehal, idrætshal og i gå-afstand til S-tog og Solrød Center ligger dette fine kvalitetshus.

Huset er opført i det gode bygge-årti 80érne, hvor kvalitetsmaterialer blev benyttet, og er opført i rødmix mursten, med tegl på taget, har af nuværende ejer fået foretaget mange grundige og gennemgribende forbedringer, herunder:

Vandbåren gulvvarme i hele huset
Alle rørføringer i huset er udskiftet til pexrør
Badeværelserne har udover vandbåren gulvvarme også elektrisk gulvvarme, således gulvet fortsat kan være varmt om sommeren, når der skrues ned for fyret.
Genvex
Alle vinduer og yderdøre er udskiftet i 2016
Badeværelser er fra 2010/2011
Køkkenet er fra 2010/2011
Pumpe til fremførsel af varmt vand, så man undgår at vente på det varme vand/og dermed mindre vandspild

Opdelingen af huset er utrolig funktionel og veludnyttet. For at opnå den optimale fordeling med 4 soveværelser og 2 badeværelser i zoneopdeling, er spildpladsen i huset minimeret. Det store spisekøkken danner rammen og hjertet i huset for familien. Her er der både plads til at udfolde kogekunsten alene eller med hjælp fra øvrige familiemedlemmer. Bardisken i køkkenet, kan benyttes af voksne til en drink, eller for børn som lektieplads, således køkkenbordet uhindret kan dækkes, uden at lektier skal pakkes væk.

Stuen er dejlig sydvendt, med udgang til den lækre udestue, som fungerer som en udvidelse af stuen pga. dens høje kvalitet og isolering. Herfra er der udgang til den sydvendte terrasse og yderst børnevenlige have.

Praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler side-by-side bordplads og håndvask.

Til ejendommen høre praktisk skur, trailergarage, samt carport.Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.