Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Ankerhusvej 7, 2680 Solrød Strand

Ved ankomst til boligen, finder vi 2 gode p-pladser på husets grund, heraf den ene med carport. Et hyggeligt lille gårdmiljø med morgenterrasse lige uden for køkkenvinduet og ligeledes med plads til et lille bord og stole.

Rækkehuset er rummeligt, og hvor 2. salen er udnyttet med et stort, disponibelt rum.
Boligen er i generel meget god stand, man fornemmer tydeligt at her er der vedligeholdt og passet godt på hjemmet.


Indenfor
I stueplan finder vi bryggerset umiddelbart indenfor hoveddøren. Det er her, vaskefaciliteterne er placeret, bryggersvask og god bordplads samt fjernvarmeinstallationen. Det pæne spisekøkken fra 2004 er med delvis åbning til stuen, så lyset kommer igennem. Det er med hvide fyldningslåger, her er god bordplads og komplette hårde hvidevarer. Pænt gæstetoilet fra år 2005 af god størrelse ligger ifm. entreen, der leder frem til stuen, hvor arealet er udvidet, således stuen er større. Fra stuen er der adgang til den dejlige, vestvendte terrasse, hvorfra aftensolen kan nydes. Haven er med flot gammel beplantning med kirsebærtræ, pæretræ og figentræ og smukke roser.
På 1. salen ligger de 3 gode værelser, med stort forældresoveværelse samt stort badeværelse fra 2005 med brus, håndklædetørrer, toilet, stort badeværelsesmøbel med god bordplads og vandbåren gulvvarme i den ene del af badeværelset. Trappen til 2. salen er placeret i det ene børneværelse for at optimere pladsen på 2. salen for maksimal udnyttelse. Her har du afdelingen, som teenageren vil værdsætte..

Med stisystem tll alle de faciliteter, som børnefamilier har behov for, er det en tryg og praktisk placering, vi befinder os på her på Ankerhusvej. Institutioner, skole, sport, strand, indkøb og S-tog nåes altsammen på en cykel.

Velkommen til Ankerhusvej 7, 2680 Solrød StrandDrømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.