Hulvejen 20, 2680 Solrød Strand

Haciendastil ved stranden

Dette 220 m2 store hus, som er beliggende på en yderst privat adresse i Hulvejskvarteret, rummer den helt store familie. Arkitekturen er spændende, med niveauforskydninger, og med en zoneopdeling der tillader at hele familien kan være sammen i fællesarealerne, eller fordybe sig, hver for sig, i de store værelser.
Du ankommer til huset ad den lille grusvej, som alene er adgangsvej til to huse. De store fyrretræer, som nærmest er et varemærke for Hulvejskvarteret, står flot foran ejendommen og fuldender den sydlandske stemning huset har, i og omkring sig.
Den store entré med flotte lyse klinkegulve, har både plads til modtagelse af gæster, samt opbevaring af overtøj og sko.
Herefter går turen ind i alrummet, med et flot ovenlysparti, der med format, samler og er hjertet for hele huset. Her kan man sidde ved spisebordet, med kig til trækronerne og den åbne himmel.
Udsigten videre frem mod de 3 forskudte niveauer, giver karakter og gør huset virkeligt spændende. Dagligstuen ligger på det øverste niveau, hvor du siddende i sofaen kan nyde den skønne udsigt over haven. Herfra er er der endvidere udgang til den lille balkon.
I det nedre niveau, med direkte udgang til terrassen er køkkenet hyggeligt placeret. I gedigen kvalitet, med indbygget ædeltræsspisebord, er der plads til 6 personer rundt om bordet, der kan nyde udsigten til haven og ilden i den indbyggede pejseindsats. Køkkenet er indrettet med elementer med hvide køkkenlåger og skuffer, både i over- og underskabe, afrundet med praktisk og elegant børstet stålbordplade, og med komplette kvalitets hårde hvidevarer. Herunder vinkøleskabet, som er en del af inventaret. Adgang til praktisk kælder, med vaskemaskine og tørretumbler.
Soveværelse med direkte adgang til brusebadeværelse, med dobbelt håndvask, toilet og bidét. De to værelser i nærheden af forældresoveværelset, som oftest benyttes til de mindste børn, er praktisk fordelt med badeværelse mellem værelserne. Badeværelset indeholder toilet, badekar og håndvask.
I modsatte ende af huset, er der meget god rum og plads i den store teenageafdeling. Den store fællesstue, giver mulighed for at hele familien kan samles, eller de unge kan hygge sig i fred med venner uden at forstyrre resten af familien. Adgangen til 3 store soveværelser, som denne del af huset indeholder, giver alle mulighed for at trække sig tilbage.
Huset har gode detaljer, så som døre til terrasser fra 4 af husets soveværelser, gulvvarme flere steder, og ikke mindst en utrolig hyggelig stemning.
Rundt om huset er der gode terrasser. Den østvendte terrasse foran køkkenet mod haven, ligger godt i læ, mange gode aftener kan nydes her i fuldstændig stilhed, mens egernene hopper mellem træerne. Mod vest er der en god overdækket træterrasse, her er der plads til gæster og hygge.
Stor garage, med god opbevaringsplads.

Haven taler helt for sig selv, med den 1576m2 store grund i fantastiske omgivelser, store opvoksede træer, privatisme, og flotte omkringliggende ejendomme, kan livet nydes her.
Med blot en lille gåtur er du ved den flotte sandstrand, Trylleskoven og Lyngen.
Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.