Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Brombærhaven 2, 2680 Solrød Strand

Her skal du ikke røre en finger. Her er en ejendom der er renoveret fra gulv til tag. De rustikke vægge, loft til kip, samt de store vinduespartier der giver et fantastisk lysindfald er noget af det første man oplever når man træder ind i huset.

Igennem hele huset er der gulvvarme, og vedligeholdelsesfrie klinkegulve i de fleste rum. Der er ligeledes kræset for detaljerne, med bl.a elektriske og matterede skydedøre til badeværelserne samt et haveanlæg med pool og en spændende zoneopdeling, der taler helt for sig selv.
Boligen indbyder til mere end ophold, her kan man mærke at der leves. Uanset om det er til hyggestund med spil eller tv udendørs om sommeren i den nedsunkne pavillon med eloplukkelige sider, eller om det er til selskab og fest i husets køkken/alrum eller ved pool og loungeområderne udenfor. Dette er en bolig der virkelig skal opleves.
Boligen indeholder 2 flotte badeværelser med regnskylsbrusere, 3 soveværelser med mulighed for at etablere de oprindelige 4. Ligeledes er der i denne ejendom en separat afdeling, med eget badeværelse, indgang og terrasse, som enten kan bruges af familiens store børn, som hjemmekontor eller en privat forældreafdeling.

Udover et fantastisk naboskab på vejen, taler beliggenheden lige i hjertet til enhver børnefamilie. Her får I alt hvad en man har brug for i kort gå-afstand. Her er der stisystemer til skole, daginstitution, Solrød Centeret, samt s-togs forbindelser mod København og Køge.Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.