Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Bryggerivej 1B, 4622 Havdrup

Perfekt beliggenhed for børnefamilien
Her får I et flot og nybygget ½ dobbelthus fra 2019, fuldstændig indflytningsklart og med lækre detaljer til den kræsne køber, herunder bla. Svane køkken- og badeværelseselementer, sorte armaturer og Siemens hårde hvidevarer og Quooker.Boligen er velindrettet med god plads til leverum og og hverdag med optimal udnyttelse af de 128 m2 i halvandet plan. Her er der bl.a akustiklofter i stueetagen og loft til kip på 1. salen, og med 3.5 meters loftshøjde, kan man roligt sige at det giver en helt fantastisk rumfornemmelse. Derudover er der gulvvarme i begge plan. Man ankommer i entré med skabsvæg, hvor der er god plads til sko og overtøjet, derfra adgang til flot gæstetoilet, holdt i lyse nuancer med flot kontrast af sorte trælamelfronter, som giver et tidsløst og eksklusivt look. Moderne og åbent Svane køkken, med plads til at hele familien kan deltage i hyggen omkring madlavningen. Køkkenet, med viktualierum, ligger i åben forbindelse med vinkelstuen, som har god plads til langbordet, så man let kan samles til fødselsdage og middagsselskaber uden at gå på kompromis med pladsen. Fra stuen er der adgang til have med flot fliseterrasse, der giver rig mulighed for at finde sol hele dagen. 1. salen byder på 4 gode værelser med dejligt lysindfald, loft til kip og et flot badeværelse, holdt i samme materialer som i stueplan. Her er der også plads til familiens vaskefaciliteter. Foran huset er der plads til 2 biler, en flisebelagt forhave, hvor børnene kan lege, eller man kan mødes med naboen til en kop kaffe når vejret tillader. Derudover er boligen opvarmet med naturgas via solcelle anlæg på taget.

Boligen er placeret meget centralt i Havdrup og ligger tæt på skole, daginstitutioner, indkøb, idrætsfaciliteter, station og let adgang til motorvejen ved enten Roskilde eller Solrød S.
Boligen er perfekt for familien, der ønsker at bosætte sig en hyggelig mindre by, og samtidig have mulighed for god infrastruktur og let adgang til større byer omkring.

Velkommen til Bryggerivej 1B i Havdrup


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.