Skovvej 22, 2670 Greve

I skoven ved vandet

Når du kører ind fra Strandvejen ved Skovvej, fornemmer du straks, med kig til vandet gennem de store træer, at dette er en helt speciel adresse, hvor vejnavnet beskriver beliggenheden på en fin måde.

De store flotte træer i en blanding af ahorn, eg og bøg samt den 2.230 kvm. store grund højt beliggende over vandet, giver nærmest oplevelsen af at stå på sletten i Dyrehaven med udsigt ud over vandet.

Ejendommen er prydet af flotte, japanske kirsebærtræer bag den elegante afgrænsende mur. Den store smedejernsport afrunder det elegante udtryk og bidrager til følelsen af, at privatlivets fred er godt sikret. Samtidig med at det hele er udført i flot stil.

Det 200 kvm. store hus fremstår flot med murede hvidfiltsede facader, nyt glaseret tegltag, kobbertagrender og nedløb som er fornyet i år 2017. Vinduerne på huset er udskiftet i perioden 2013 - 2018.

Hallén er med loft til kip og lysgennemstrømningen fra de to Velux-vinduer giver et dejligt lysindfald, der bidrager til den rummelige oplevelse.

Stueetagen byder på en stor udsigtsstue, med masser af plads i hverdagen og ligeledes til den helt store fest. De mange terrassedøre mod vandet og terrassen, giver en stor udvidelse af stuens funktion i sommerhalvåret, hvor man for alvor får mulighed for at nyde fuglelivet og egernenes klatren i træerne. Alt sammen samtidig med at udsigten til vandet nydes. Den altid spændende aktivitet i bugten foran ejendommen, både i form af lystfiskeri, kapsejladser bidrager til den evigt alsidige udsigt. Derudover kan det fortælles til historien, at skibsvraget af Dannebrog ligger i vandet ude foran ejendommen. ~

Køkkenet, som er fra 2011 og renoveret i år 2018, er i åben forbindelse med stuen. Her er der god skabsplads, stort gaskomfur, vinkøleskab og komplette hvidevarer. Ved siden af køkkenet og spisepladsen er der udgang til den østvendte overdækkede terrasse.

Endvidere stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, side-by-side, gode skabe samt naturgasfyr.

Flot renoveret gæstetoilet, med sø-stens klinker på gulv, glatte hvide vægge og håndvask med elegant armatur fra Hans Grohe.

Endvidere stort soveværelse i stueetagen.

På førstesalen finder du et stort badeværelse med travertin marmorklinker på gulv og i brusenichen. Badeværelset byder på dobbelt håndvask, væghængt toilet, samt bruseniche med regnskylsbruser og håndbruser, her ligeledes fra Hans Grohe.

De 4 hyggelige værelser, er i forskellige udformninger. 3 af værelserne er store hhv. 13 kvm., 14 kvm og 23 kvm., sidstnævnte er med en hyggelig hems. Samt et mindre værelse som er oplagt at benytte til et lyst kontor med udsigt over den flotte have og vandet.

Grunden og beliggenheden skal virkelig opleves. Helt privat og med fuld udsigt til vandet gennem skoven, højt hævet som gør at man ikke fra stranden kan se haven eller huset.


Udsigten og stemningen her på grunden, er meget svær at løsrive sig fra. Kom selv og oplev.

Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.