Birkegaardsalle 2, 2680 Solrød Strand

Mulighed for erhverv

På en hyggelig strandsidevej med en central beliggenhed tæt på Solrød Center S-tog mv. ligger denne hyggelige rødstensvilla, opført i 1 ½ plan, med murede gavle og tegl på taget.

Boligen
Boligen rummer indretningsmuligheder, både for den lille familie med børn, for parret eller singlen, der ønsker at forkæle sig selv med en bolig på strandsiden, hvor du til fods kan handle, hoppe på S-toget, tage til svømmehal, fitness eller i skole.

Indretningen
Huset indeholder i stueplan: Entré, bryggers, badeværelse og køkken/alrum samt stue, med mulighed for at opdele denne til et ekstra soveværelse. På førstesalen er der to gode soveværelser og en rummelig repos, der både kan udgøre et hjemmekontor eller et fællesrum til leg eller spil.

Særligt
- Ejendommen er beliggende i lokaplansområdet 316A som giver mulighed for at etablere erhverv
- Gulvvarme i hele stueplan
- Nem lille have
- Central beliggenhed

Rundt om boligen
Haven er simpel at holde og der er fra køkkenet udgang til en hyggelig terrasse hvor sommerens grill-aftener kan nydes. Der er på grunden udhus, overdækning, og to parkeringspladser.


Omgivelserne og området
Kystlinjen med den skønne strand er gennem alle årstider en fornøjelse, og det uanset om du blot vil nyde en gå-tur, eller ud og bade eller sejle en tur i kajakken eller på paddleboardet.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordel så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller info@kystensboliger.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.