Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Rismarken 28, 2680 Solrød Strand

Velplaceret i Rismarken, direkte til grønne områder mod syd og med parkering direkte ved huset, ligger denne perle af et funkis-rækkehus, der med sit gennemstrømmende dagslys er et utroligt rart sted at bo, at opholde sig.

Centralt placeret ift. skole, Solrød Center, S-tog mv., er det også en ideelt placeret bolig for en børnefamilie, der gerne vil have en enkel boligtilværelse.

I stueetagen indeholder boligen en god entré og det store, åbne og lyse køkken med komplette hårde hvidevarer og er i delvis åben forbindelse til alrum/stue. I stuen er der gode indretningsmuligheder til spisebord og sofaafdeling og udgang til den sydvendte have og terrasse. Der er mulighed for at dække op til selv den større familiefest, både inde og ude.
Derudover er der i stueplan, plads til gæstetoilet, som er klar til, at nye ejere kan etablere det fuldstændig efter eget ønske.

På førstesalen er der hele 3 gode store værelser og med gode skabsløsinger. Badeværelset er stort, med både badekar og brus, og alligevel også med hensigtsmæssig plads til vaskefaciliteter. Fra de 2 af værelserne er der udgang til altanen med udsigt over de grønne legearealer mod syd.

Forhaven er velholdt og flisebelagt, herfra er der adgang til skuret. Der er ny tagbelægning fra 2020.

Foran huset er der tilhørende parkeringsplads, således man kan gå direkte til huset.

.

Foran huset er der tilhørende carport, således man kan går direkte til huet.
Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.