Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Bækparken 21, 4622 Havdrup

Stor Familievilla

På en utrolig familievenlig beliggenhed, med sti og gåafstand til skolen, ligger denne fine og store et-plans familievilla.

Huset er opført i gule mursten, og hvor fugen er trukket til kant, taget er udskiftet i 2011 og vinduerne i flotte mahogni-rammer er fra 2009.

Huset indeholder 4 store soveværelser, samt to badeværelser.

Huset er fordelt med en god entré, med skabe til overtøjet. Herfra er der fordeling til værelsesafdelingen med og de to badeværelser er fordelt, så der er nem adgang fra værelserne og for husets gæster.

De to meget store stuer, giver god plads for familiens dagligdag. Stuen som grænser op til køkkenet, har et stort vinduesparti mod haven som sydvestvendt, så aften/eftermiddags-solen kommer ind i stuen. Herfra er der udgang til en dejlig terrasse.
Den store dagligstue, har pejseindsats (fra år 2009 og skal derfor ikke udskiftes ifm. salg).

Køkkenet er stort, med god køkkenbordsplads og masser af skabe og skuffer. I køkkenet er der ligeledes god spiseplads.

Bryggerset er stort og har med sin størrelse harmoni, så familien har plads til opbevaring af overtøj. Der er god plads til at lægge tøj sammen, ved bordet hvor vaskemaskine og tørretumbler er side-by-side. Skabsfryseren har ligeledes sin plads her, og vasken er praktisk placeret med bordplads tæt på døren, så støvlerne kan vaskes af. Der er ligeledes stort vinrum/opbevaringsrum.

Grunden er stor, her er der plads til boldspil og leg. Der er terrasser på begge sider af huset, så både morgensolen og aftensolen kan nydes. I forlængelse med huset er der en hyggelig overdækket terrasse, med integreret lounge-stemning.

Til ejendommen hører en dejlig stor garage med elektrisk port og værksted.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.