Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Iriskvej 7, 2670 Greve

Gennemført strandside-villa

På den flotte strandsidevej ligger denne gennemførte villa med moderne planløsning og gulvvarme i hele huset.

Allerede ved ankomst til ejendommen, mærker du, at der her er tænkt over tingene.

Garagen med dobbelt vognport, åbner med et tryk på fjernbetjeningen, og bilerne kan parkeres i en lækker varm garage, hvor der derudover er fin opbevaringsplads.

Huset og garagen er opført i gule mursten, fugen er trykket til kant og selvom huset er så nyt som fra 1998 er valmtaget udskiftet til sorte tegl i 2015.

Du træder ind i en fin entré, hvor husets gode zone fordeling udspringer fra. Ud over gulvvarmen - som er en luksus man kan glæde sig over i et moderne hus, er der ligeledes IHC-styring, og Genvex.

Det store master bedroom er med indbygningsskabe, og tilhørende badeværelse med dobbelt håndvask, brus, håndklædetørrer og toilet.

Stuerne er store, med rigelig plads til familiens udfoldelser, både i tv-afdeling og for andre hygge projekter og er opdelt af en klassisk stue-en-suite, som spisestue, eller som det ekstra værelse. Fra alle fælles arealer er der fløjdøre mod haven og terrassen og de smukke sprosse vinduer pryder i sin stil, sammen med de høje paneler.

Køkkenet er både praktisk i sin opdeling, med masser af opbevaringsplads, komplette hårde hvidevarer, kogeø, og spiseplads mod terrassen.

Børne/ungdomsafdelingen som er placeret for sig, består af to gode og rummelige værelser på ca. 12m2 samt et badeværelse med brus, toilet, og håndvask med skabsmøbel.

Med direkte adgang udefra er bryggerset diskret placeret, med vaskemaskine og tørretumbler side-by-side. God bordplads og vask.

Rundt om huset er der gode terrasser, således solen kan nydes uanset om det er morgen, middag eller aften.

Med en lille gåtur er du ved stranden og vandet og det dejlige naturområde, hvor fuglelivet kan nydes, du kan få dig en dukkert i vandet, eller gå en tur til Greve Marina.

Velkommen til Iriskvej 7


Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.