Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Iriskvej 12, 2670 Greve

Strandområdet denne villa hører til, er eftertragtet af mange årsager. Her er noget af det bedste badestrand langs hele bugten, her er nærhed til havneliv og vinterbade facilitetter, og omgivelserne er rolige omend med nærhed til storcenter, S-tog, skole og sportsliv.

Ejendommen
172 kvm . individuelt arkitekttegnet (ark. Axel Bøggild) fuldmuret villa i 1½ plan, forsynet med nyere typer vinduer og døre, både i stueplan og på 1. sal. Ved ankomst til huset, ser man straks de store gennemgående bjælker på tværs af huset der bærer 1. salen, der vidner om et hus hvor der er valgt høj kvalitet uden større skelen til omkostningerne. Det understøttes indenfor når man iagttager husets indvendige vægge og skillevægge der er opført i mursten. På grunden er der også carport og udhus.

Indretning
Trappehallén fører til hhv. det store åbne køkken ifm. stu/alrummet (med brændeovn) der ud mod haven og den største af terrasserne. Der er fra hallén også adgang til et stort værelse og et dejligt brusebadeværelse. Bag køkkenet ligger husets bryggers hvor varme- og vaskefaciliteterne har deres plads. På 1. salen er i dag et meget stort værelse som oprindeligt har været 2 værelser. Der er stort brusebadeværelse ifm. hermed. Det er også her vi finder den største af stuerne der med loft til kip og udgang til den store altan (hvorfra der er havkig) opleves meget stor. Stuen her er også forsynet med brændeovn.

Generelt indtryk
Ejendommen er tydeligvis velopført og velholdt, og har fået nogle gode opdateringer med nye typer vinduer og døre, nutidigt køkken mv.

Vil du gerne bo et roligt sted hvor du kan ta´ padelboardet under armen efter en lang arbejdsdag, så er det her et oplagt sted at bo.

Velkommen til Iriskvej 12, 2670 Greve


Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.