Majengen 55, Jersie, 2680 Solrød Strand

Ud til åbne marker
I skønne Jersie Landsby, på en beliggenhed ud til åbne marker, ligger denne fine villa opført i rødmix mursten, der er tegl på taget og der er eftermonteret solceller, som bidrager til energivenligheden af huset.

Beliggenheden på en rolig villavej, tæt på grønt område, som bliver benyttet flittigt hele året, lige fra at det er samlingspunkt til Skt. Hans-bålet, kælkebakken om vinteren og den moderne legeplads er også et godt mødepunkt for børnene. Jersie Privatskole ligger i gåafstand fra huset.

Huset er i god stand og har løbende fået udskiftet både, køkken, badeværelse, toilet og mahgonivinduer.

I det dejlige åbent alrum, her er der plads til at samle hele familien, uanset om det er hverdag eller fest. Der er åben forbindelse til det lyse køkken, som er i god stand. Fra stuen er der udgang til den dejlige have, som er sydvendt med udsigt/udgang til marker, på terrassen er der god plads til at grille og hygge og med det store udhæng kan man trække i læ.

De tre gode soveværelser og to toiletter, hvoraf det ene er et badeværelse i pæn stand, skaber rammerne for børnefamilien.

Bryggerset er rummeligt, herfra er der udgang til carport, og det gode isolerede udhus, som tidligere har været benyttet som hobbyrum til teenagebørn.

Her får du en dejlig familievilla, på en tryg og naturskøn beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.