Kildeagerhusene 15, 2690 Karlslunde

Med nok bedste beliggenhed i Kildeagerhusene, får du her et fritliggende ét-plans hus opført i 2007 i mursten med fuldmurede gavle og tegl på taget.

Denne skønne og nemme villa i ét plan er beliggende på en rolig beliggenhed uden gennemkørende trafik og med kig til åbne marker fra stuen eller terrassen.
Med en rationel indretning der udnytter hver en kvadratmeter. Huset er moderne og med gulvvarme.
Du træder ind i den lyse entré, der fordeler sig til et dejligt bryggers med god skabsplads, og vaskefaciliteter. Huset indeholder tre fine værelser, et flot og stilrent badeværelse fra 2020 med brus, glasvæg og håndklædetørrer, et køkken og en lys stue. Køkkenet er af høj kvalitet fra Svane og er udskiftet i 2020, der er lækre hårde hvidevarer, sokkelskuffer, optimeret grydeskab med udtræk. Her er desuden plads til en mindre spiseplads, hvorfra man kan nyde den grønne udsigt i mod Karlslunde Ridecenter. Morgensolen kan nydes ved direkte udgang fra køkkenets dør. Stuen er vendt i mod syd, med gode store vinduespartier og udgang til terrasse og denne både nemme og smukke have, hvor solen kan nydes hele dagen, i fred og ro med udsigt over marker.
Både forhaven og baghaven er flot anlagt med fliser, og terrassen omkranses af en flot bøgehæk. Skal der være plads til leg, er der også en fin, nem og overskuelige græsplæne.
I hyggeligt landsbymiljø og alligevel kun en cykeltur fra den skønne kystlinje, ligger denne skønne bolig med en stor Super-Brugsen direkte beliggende i byen, busforbindelse til S-toget og med et utal af fritids- og sportsfaciliteter i umiddelbar nærhed.~ Mulighederne er mange, ligefra ridecenter, golfbane 5 min. på cykel herfra, tennisanlæg osv Karlslunde Landsby indeholder gode dagligvarerindkøbsfaciliteter, samt Karlslundeskolen og børnehave.
Her er tale om en velholdt bolig, der henvender sig til både singlen, den nystartede familie og seniorparret, der leder efter nye rammer.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.