Dunhammervej 3, 2680 Solrød Strand

Luksusvilla med komfort langt ud over det sædvanlige

I det fantastiske naturområde, ved eng med stier igennem naturen, dyreliv med fugle og rådyr ligger denne moderne villa som er fuldstændig ombygget i 2019/2020, med alt i moderne teknologi og højt til loftet.

Boligen
Huset har plads til den helt store familie med de 213 m2 bolig + 47 m2 øvrige bygninger, hvor der på alle måder er gjort plads til både opbevaring, samt de helt store leverum.

Straks når du kommer til ejendommen, fornemmer du at det her er noget helt særligt. Arkitekturen er kubistisk og rustik i et flot sammenspil, mellem de ydre rammer med den flotte skifferfacade og de massive 90 x 90 naturskiffergulve inde i huset.

Loftshøjden er helt utrolig, både i værelsesafdelingen er der god loftshøjde og i stuen er der næsten 5 meter til loftet, de store vinduespartier drager i mod haven med den tropiske stemning i form af flot beplantning, palmer og hængekøje. I stuen er der både plads til den helt store sofaafdeling, og opdelt i mod spiseafdelingen med gaspejs.

Indretningen
Huset rummer 4 soveværelser og to badeværelser. Det hele er optimalt fordelt i zoneopdeling, med forældreafdeling med stort walk-in-closet og luksusbadeværelse med både spa og dobbeltbrusere, toilet og flot badeværelsesmøbel med håndvask. I modsatte ende af huset finder du de tre børneværelser, hvoraf de to er omkring 14 m2 store.

Der er rig mulighed for at familien både kan nyde tid sammen i de store fællesarealer og trække sig tilbage hver for sig, i de rumlige værelser.

Køkkenet er en stilren kombination af sort og hvid med komposit bordplade, to ovne, indbygget emhætte, spots og amerikansk køleskab. Dørpartiet i mod terrassen gør adgangen let, når middagen skal nydes uden for.

Fra køkkenet er der direkte adgang til den store isolerede garage, hvor de flotte 90 x 90 naturskiffergulve er ført videre som i resten af boligen.

Huset er yderst moderne og har topudstyret med teknologi. Dertil er der KNX-system hvorfra alt lige fra gulvvarme, rumtemperatur, Genvex, som sikrer indeklimaet styres fra. Derudover er der styring af Sonos højtalere, elektriske gardiner, alarmsystem og overvågning.

Særligt udstyr
♡ KNX-system
♡ Indbyggede SONOS højtalere
♡ Elektriske gardiner
♡ Alarmsystem med overvågning

Rundt om boligen
Haven er stor og sydvendt med flot beplantning, stor terrasse og børnevenlige arealer.

Omgivelserne og området
Velkommen til Dunhammervej 3, her får du en villa hvor alt er ud over det sædvanlige, med masser af luksus, på en fredelig beliggenhed med kort afstand til Trylleskoven og stranden, med stisystemer til bymidte, skole, indkøb mv.


Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.