Præstestræde 10B, Gl Havdrup, 4622 Havdrup

Flot 2-værelses lejlighed gennemrenoveret i år 2019

Beliggende i hjertet af Gl. Havdrup. Boligen er utrolig flot stand og fuldstændig indflytningsklar.

Boligen
Superflot lejlighed der gennemgået en større renovering i 2019 med nyt køkken, nyt badeværelse og nye gulve og glatte vægge. Badeværelset er med flotte klinker, brus, håndvask i skabsarrangement og toilet, samt en god krog med vaskemaskine.

Indretningen
En flot åben entre giver direkte adgang til det elegante køkken med flotte komplette hårde hvidevarer og en helt ny indbygningsovn i ergonomisk korrekt højde. Der er meget god arbejdsplads i køkkenet med masser af køkkenbordsplads og skuffer og skabe, og køkkenet har indbydende store vinduer imod forhaven. Stuen rummer fint både sofaafdeling og spiseafdeling, og har en flot udsigt i mod haven og gartneriet. Via terrassedøren har du adgang til den vestvendte have, med en hyggelig terrasse. Soveværelset rummer fint og med plads til skabsvæg, herfra kan du ligeledes nyde at vågne til udsigten i mod gartneriet.

Særligt for denne bolig
♡ Nyt køkken
♡ Nyt badeværelse
♡ Parkering lige udenfor døren

Rundt om boligen
Det er som at bo et lille rækkehus med have. Flisebelagt sti til gode parkeringsforhold lige uden for døren.

Omgivelserne og området
Beliggenheden i Gl. Havdrup giver mulighed for at nyde de omkringliggende naturskønne omgivelser og ligger få minutters kørsel fra både Havdrup og Solrød Strand, hvorfra dagligdagsfaciliteter kan tilgås, såsom togstation, dagligvareindkøb mm. Der er ligeledes cykelsti til Havdrup centrum.
>Havdrup

Havdrup er et eftertragtet sted at bo, en by i hastig udvikling, med et godt detailhandelsliv og flere dagligvarebutikker. Havdrup byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og hal der rummer fodbold, badminton, gymnastik, ridning o.m.m De grønne omgivelser, eller en kort køretur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Den lokale store skole med sit SFO- og klubtilbud er godt placeret i byen. Med nem transport til København ad motorvejen eller med toget til Roskilde er Havdrup et yndet sted at bosætte sig for pendlere.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.