Egelunden 24, 2635 Ishøj

1-plans rækkehus med sydvendt have

Velholdt rækkehus i et plan med sydvendt nem have.

På en god aflukket placering i foreningen Strandgårdsparken ligger Egelunden 24 - ingen nabo på den ene side.

Du bydes velkommen i god rummelig entré, hvorfra du har adgang til boligens tre rummelige og regulære værelser. Pænt gæstetoilet samt et rummeligt lyst og velholdt badeværelse med badekar. Stuen er stor med plads til både spise- og sofaarrangement. I forlængelse finder man nyere køkken med videre adgang til et godt bryggers.

Fra stuen er der udgang til en god udestue, der er klinkebelagt og med termotag. Dette giver ekstra plads selv på de lidt køligere dage. Endvidere er der mulighed for, at åbne det store skydedørsparti op, ud til den skønne sydvendte flisebelagte terrasse.

Området omkring er boligen er børnevenligt og du finder ligeledes alt til hverdagen.
Indkøbene klares nemt i Ishøj Bycenter eller i de mange butikker der er i nærheden, Netto, Aldi, Rema1000, Lidl mm. I Ishøj Bycenter er der desuden mange butikker, apotek, bibliotek, cafe/restauranter, svømmehal mm. Skal du bruge offentlig transport, så er der S-tog ( under 20 minutter til København ), busser og den kommende letbane til Lyngby får også endestation her i Ishøj. Du er også kun 5 min fra motorvejstilkørslerne, så hvad enten du skal mod København eller videre nordpå, eller mod syd har du rigtigt gode forbindelser.

Har du brug for børnepasning, idrætsklubber eller andre fritidsaktiviteter er der også alt du har brug for. Naturen kan nydes året rundt. Hvad med en tur til Ishøj Sø, der nås på få minutter. Eller en tur til Hundige Havn, hvor der kan nydes en god frokost på restaurant.

Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.