Akacieparken 9A, 2. 33., 2680 Solrød Strand

Øverst beliggende med 2 altaner

Indflytningsklar 3 ½ værelses lejlighed på 96 kvm. og to skønne solrige altaner.

Flot og indbydende lejlighed med øverst beliggende placering uden overbo eller nabo på den ene side samt frit kig i både øst- og vest. - Nok Akacieparkens bedst beliggende!

Du bydes velkommen i god entré med stor skabsvæg. Herfra føres man videre ind i den skønne vestvendte stue, hvor et flot moderne køkken ligger i delvist åbning med alt i lækre hårde hvidevarer. Herfra er der udgang til en skøn vestvendt altan med tilhørende elektrisk markise, hvor aftensolen kan nydes.

Via fordelingsgang er der adgang til et godt bryggers (kan også omdannes til et nr. 2 badeværelse, opbevaringsrum eller walk-in, badeværelse med vindue samt to regulere og store værelser, der begge har udgang til en skøn østvendt terrasse, hvor morgensolen kan nydes, samt et flot kig ned igennem Solrød bymidte.

En alsidig lejlighed, der rumme mange muligheder om man skal bo der alene eller som par.

Qua den gode beliggenhed med gåafstand til alt hvad området kan byde på, herunder S-tog, Solrød Center, svømmehal, gymnasium mv. og den nemme tilgang til lejligheden (lang trappe med heraf svag stigning), er denne lejlighed velegnet til såvel yngre som ældre beboere. Lejligheden ligger væk fra vej, og ligger dermed så roligt som man kan forvente.

Der hører et regulært kælderrum til lejligheden samt vaskekælder, gildesal og cykelkælder.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.