Brændmosevej 6, Karlstrup, 2690 Karlslunde

Idyl nær Solrød

Charmerende bolig på en flot anlagt 1140 kvm. grund.

Bo tæt på naturen i fred og ro, men samtidig med nem adgang til S-tog, motorvejsnet og alle dagligdagens fornødenheder.

På flot anlagt grund i det hyggelige Karlstrup, har du nu muligheden for for at flytte ind i denne charmerende bolig på hele 186 kvm., der igennem årenes løb er blevet moderniseret.

Allerede ved ankomsten ind på den flotte plads, fornemmer man stemningen omkring boligen, der er præsenteres flot og hvid-pudset med tilhørende sort tegltag 2001, kobbertagrender, sprossede vinduer og døre/vinduer fra 2001 samt en flot rød bøgehæk.

Boligen opvarmes med helt nyt naturgasfyr fra 2019, hvor der ligeledes er gulvvarme i hele stueetagen.

Planløsningen fremstår moderne og med mange muligheder. I stueetagen rummer boligen en stor entré kombineret med bryggers. Herfra er der adgang til et badeværelse samt et værelse (eller der kan etableres badeværelse til).

Videre kommer man ind i boligens store køkken-alrum, der i forbindelse med den store stue, giver en god kombination, af at være samlet.

1. salen rummer to meget rummelige værelser samt en stor repos (eller gennemgangsværelse). Her kan der med fordel sættes en væg op, hvorpå man vil opnå et ekstra separat værelse. Der kan ses en løsning i den alternative plantegning.

Fra stort set alle rum er der kig til den flotte plads foran boligen, der er med til at skabe en hyggelig stemning.

Til boligen er der et særdeles anvendeligt udhus, der kan bruges til opbevaring eller hvis man går med tanker om erhverv i hjemmet.

Denne bolig skal opleves idet mulighederne er mange.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.