Dønnergårds Alle 12, 2670 Greve

170 kvm. + 25 kvm. udestue

Velkommen til denne skønne villa, der rummer selv den helt store familie.

Boligen er opført i 1979, de rummer hele 170 kvm. + en udestue på 25 kvm. ydermere er der både hører terrasse og bred carport med udhus. Den gule murstensvilla har sort tag, og husets grund omfatter 758 m2, der bl.a. bruges til den store, grønne have. Haven, der er sydvendt, nyder godt af solens stråler hele dagen.

Indenfor byder villaens stueetage velkommen til den store stue, udestue, værelse, der er oplagt som forældreafdeling samt et godt køkken med videre adgang til bryggers. Her er der mulighed for at åbne op til et fantastisk køkken-alrum i forbindelse med stuen. Lyset bliver fordelt godt ind i rummet fra de gode vinduespartier. Fra stuen er der desuden adgang til villaens udestue, der har god udsigt til haven. Udestuen er særdeles lys og har gennem franske døre adgang til haven.

Villaens første sal indeholder tre værelser med skrå vinduer i loftet. Værelserne er rummelige og kan efter behov også bruges til kontor eller legeværelse. Etagen indeholder desuden villaens andet badeværelse, der har separat bruseniche og bred vask i flot og morderne stil.

Området omkring er meget børnevenligt, hvor der findes flere skoler og institutioner i kvarteret samt skønne grønne områder som f.eks. Rævebakkerne. For er der ligeleds nem tilgang til Greve Gymnasium. For pendlere går turen nemt fra Greve St. eller med bil af E20-motorvejen

Boligen har desuden blot 5 minutter på cykel til Greve Midtby, der byder på både svømmehal, shopping og indkøbsmuligheder.
Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.