Solrød Center 65, 1. th., 2680 Solrød Strand

Total istandsat 2017

Bo med stil midt i Solrød bymidte!

Fantastisk 3-værelses lejlighed med gulvvarme over det hele, der er total istandsat i 2017 og dermed lige til af rykke ind i.

Nu har du muligheden for at erhverve denne unikke lejlighed, hvor du finder alt fra flere forskellige indkøbsmuligheder, fitness, caféer og off. transport lige uden for døren og stadig kun med kort afstand til en skøn badestrand.

Planløsningen er moderne med et skønt køkken-alrum og stue i ét, og du kommer til at bo uden overbo samt i en veldrevet forening med økonomi og lave fællesudgifter.

Du bydes velkommen i entré med god plads, hvorfra der er videre adgang til samtlige af lejlighedens rum, herunder 2 rigtig gode værelser samt et skønt køkken-alrum og stue i ét, der præges af det stilrene Designa-køkken med grebsfrit interiør. Ligeledes er emhætten kørt helt op i loftet. Fra alrummet samt et af værelser er der udgang til den store og særdeles brugbare altan og de mange vinduer er med til at sikret et dejligt lysindfald.

Fuldendt er der ligeledes et stilrent brusebadeværelse, der ligeledes rummer vaskefaciliteter.

Parkeringsforholdende er gode og der medfølger et kælderrum. Til opgangen er der netop installeret dørtelefon med kamera, så du direkte fra lejligheden kan se og kommunikere med gæster.

Kom ud og oplev denne unikke lejlighed, der henvender sig til både førstegangskøberen samt seniorparret der ønsker eksklusivitet og minimal vedligeholdelse.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.