Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook" />
Agergårdshaven 41, 2690 Karlslunde

Flot Lind & Risør-hus fra 2016 med flotte og lækre detaljer på en af de bedste placeringer i bebyggelse med ugenert og frit kig til grønne arealer. Boligen er opført i to fulde plan, og det strækker sig over 134 m2 i det meget populære Agergårdshaven i Karlslunde.
Til boligen hører 30 m2 stor carport med udhus.
Dette top lækre rækkehus præsenteres med flotte detaljer, som åbent køkken-alrum med et flot HTH-køkken med granitbordplade samt integreret vinkøleskab og direkte ugenert kig ud til grønne arealer.
- Gulvvarme i hele boligen.
- Genvex, der sikrer et godt indeklima
- Lave varmeudgifter
I stueplan rummer boligen et nydeligt gæstetoilet, et ekstraordinært lækkert og åbent køkken i forbindelse med den store og åbne stue, hvorfra der er udgang til en skøn sydvestvendt terrasse med et skønt frit kig til grønne arealer.
Stuen er nem at indrette, hvor der både er plads til spiseplads og sofaarrangement.
På førstesalen er der et stort badeværelse med bruseniche og med plads til vaskefaciliteter. Yderligere byder etagen på tre gode værelser, hvoraf det oplagte forældresoveværelse har walk-in-closet og udgang til en altan. Herfra er der en fri og ugenert udsigt over det grønne område mod sydvest. Udover altanen får I en fin mindre have med rum til diverse havemøbler.
Det attraktive Agergårdshaven er tæt på det hele; både Meny, Netto, Karlslunde Station, Fitness World, Strandskolen og stranden og Mosedefortet ligger i gå afstand fra hjemmet, ca 500 meter derfra, og med legeområder flere steder i bebyggelsen, kan børnene altid more sig udendørs.
Boligen er særdeles velplaceret i bebyggelsen og skiller sig ligeledes ud indvendigt! Kontakt os for en fremvisning.


Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 4390 9010 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.