Elmelyparken 7C, 2. th., 2680 Solrød Strand

Bo centralt i Solrød

I den meget attraktive lejlighedsbebyggelse "Elmelyparken", som ligger blot få hundrede meter fra Solrød Center og Solrød S-station, sælges denne skønne 4 værelses lejlighed, hvor ejendommen i 2007 fik en større udvendig renovering.
Lejlighedens 99 kvm. rummer særdeles godt, og med en skøn vestvendt altan, der kan bruges både åbent og aflukket.
Du bydes velkommen i entré med tilhørende god skabsvæg. Herfra er der adgang til alle rum, 3 gode værelser, et lyst og moderne køkken med spiseplads, et lyst flisebadeværelse med bruseniche samt en rummelig stue, hvor der både er plads til sofaarrangement og spisebord. Herfra er der endvidere udgang til den gode altan med frit kig i gården.
Området er meget attraktivt, da man får en yderst central beliggenhed i centrum af Solrød. Her finder man alle faciliteter og aktiviteter i gåafstand fra lejligheden. Lejligheden ligger samtidig meget roligt. Der er fælles privat parkeringsplads til foreningen.Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.