Ternemosen 62, 2670 Greve

196 kvm. Top-istandsat familiebolig

I det eftertragtede og trygge familiekvarter, med cykelafstand til Mosede Skolen, Greve Center, Svømmehal, og stranden, ligger denne moderne og rummelige familievilla, på en lukket vej.

Den perfekte bolig til børnefamilien, hvor praktiske løsninger, er tænkt ind til en travl hverdag.

Boligen er gennem de seneste år, blevet gennemrenoveret, hvor resultatet heraf er blevet en velfungerende, stor og børnevenlig bolig der rummer plads til alle.
Der er bl.a. skiftet vinduer og døre, samt lagt nye gulve. I det hele taget er boligen gjort moderne, og nutidig i sit udtryk med hvide glatte flader, og et køkken der matcher sin støvede blå nuance.

De 196 kvm. er fordelt med et unikt og stort bryggers, et stort køkken-alrum med et flot og nordisk-præget Svanekøkken fra 2015, hvor der er plads til at hele familien kan samles, samtidig med at stuen ligger i vinkel. I stueetagen finder man ydermere en god entre, samt et stort badeværelse.

1. salen rummer en god repos med fordelingsgang, til husets 4 værelser, samt endnu et badeværelse.

Her kommer du og familien til at bo i trygge rammer, med nærhed til alt hvad der skal bruges i hverdagen.

Haven er nem, hvor solen kan nydes hele dagen. Aftentimerne bruges på den skønne flisebelagte terrasse, mod syd vest og med direkte adgang fra køkken-alrummet.

Vi byder velkommen til Ternemosen 62.

Kunne denne bolig være dit nye hjem? Kontakt os på 43 90 90 10 eller 2670@estate.dk for en fremvisning eller en gratis salgsvurdering - vi har en stor berøringsflade, er fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.

Se flere boliger fra ejendomsmægler i Greve Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Greve på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.