Søndre Byvej 13, Jersie, 2680 Solrød Strand

Total istandsat 2018

Flot total-istandsat bolig 2018 på en rolig placering i skønne Jersie Landsby.

Velkommen hjem til fred og ro!

Boligen der er opført i 1973, har i 2018 gennemgået en markant modernisering med mange gode forbedringer, der bl.a. giver et godt indeklima og lavt varmeforbrug. Istandsættelsen har taget udgangspunkt i nutidens nordiske minimalistiske stil med høj komfort og rene linjer, der henvender sig praktisk til børnefamilier.

- Luft til vand varmepumpe 2018
- Lyst og mordene køkken i åben forbindelse til stuen med gulvvarme 2018
- Stilrent badeværelse 2018 samt et moderniseret gæstetoilet
- Praktisk og gennemført bryggers 2018
- Alle døre og vinduer 2017/ 2018
- Ekstraisolering af loft 2018

Allerede fra du drejer op af den "Private Vej" fornemmer du straks roen, hvor du kan glæde dig til en komplet ugeneret solrig og aflukket have. Foruden en overskuelig græsplæne, præges den af hyggelige frugttræer, som du direkte fra spisebordet kan sidde og nyde.

Huset indretning er optimal særdeles godt udnyttet. De 116 boligkvadratmeter fordeler sig med entre, bryggers med indgang til den travle hverdag, flot badeværelse og gæstetoilet. 3 rigtige gode værelser samt en stue der ligger i åben forbindelse til det skønne køkken. Stuen præges af flot flet-parketgulv og herfra er der udgang til en skøn og anvendelig udestue.

Solrød er et ideelt for børnefamilien, skolerne er gode, i institutionerne mødes du af engageret pædagoger, og trygheden ved at færdes i kommunen er helt unik. Fra bopælen er der ca. 3.3 km. til Jersie Station S-tog, via cykelstier. Ligeledes kører der busser.

I Jersie Landsbylaug, som udmærker sig ved et godt sammenhold, med Skt. Hansfest, juletræsfest og forsamlingshus finder du Søndre Byvej 13.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.