Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook" />
Askevænget 1, st., 2680 Solrød Strand

Estate Solrød har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine etplansvilla til salg. Huset er perfekt til jer, der går og drømmer om et istandsat hus, med muligheden for stadig at sætte jeres eget præg på de sidste ting i og ved huset.

Huset her er velindrettet og med optimal udnyttelse af hver enkel kvadratmeter. Til huset har man en fantastisk nem have, som får den betydning for jer, at I får ekstra god tid til at nyde hverdagen og fritiden i jeres
nye omgivelser. I haven har man en skøn syd/vestvendt overdækket terrasse, hvorfra man kan nyde hele dagens solstråler.

Boligen byder på et rumligt og funktionelt bryggers, med rigelig plads til at få ordnet vasketøjet m.m.
Fra bryggerset har man direkte adgang til et åbent køkken/alrum med et nydeligt køkken i en pæn og nydelig stil. Fra køkken/alrummet har man udgang til husets syd/vestvendte dagligstue som for alvor fremstår lys og venlig.
Fra dagligstuen har vi adgang til husets havestue, hvorfra man kan nyde dagens solstråler og nyde de lune aftener, med en god bøf på grillen og et glas rosé i hånden.

Fra alrummet har vi adgang til husets fordelingsentre, hvorfra vi har adgang til husets 3 værelser, alle af en rigtig fin størrelse og med et pænt og nydeligt trægulv, som går igen i alle værelserne samt dagligstuen.
I resten af huset har man den samme flotte mørke klinke i skiferlook, hvorfor man har en god rød tråd gennem hele ejendommen.

Boligen er beliggende i trygge omgivelser, ligger tæt på alle hverdagens fornødenheder og er beliggende således, at børnene trygt kan færdes via de omkringliggende stier. Samtidig er området præget af god infrastruktur, der betyder hurtig adgang til motorvejsnettet og blot én kilometer til S-toget fra Jersie station.

Velkommen på Askevænget 1, 2680 Solrød Strand!


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges? Kontakt os på 56 130 130 eller 2680@estate.dk - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater HVER gang.
Se flere boliger fra ejendomsmægler i Solrød Estate Greve & Solrød

Følg din ejendomsmægler Estate Greve & Solrød Solrød på Facebook

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.