Strandmarken 31, 2690 Karlslunde

Værdsætter du rolige omgivelser - 170m2 i ét plan placeret ideelt, væk fra trafikstøj

Boligen
Bygget i mursten og forsynet med nyere moderne tagbelægning. De flotte hvide facader kombineret med de hvide vinduer er en flot og stilren kontrast til det kulsorte tag.

Indretningen
Huset er med sine 170m2 med 4 værelser og 3 stuer ideel for mange familier der ønsker at være i fuld kontakt med hinanden samtidig med at man kan give hinanden plads og ro. Opdelingen af værelserne, med 2 mod øst og 2 mod vest indbyder til en forældre og en børneafdeling. Det store bryggers rummer plads til mere end blot håndtering af vasketøjet, og kan helt sikkert anvendes kreativt til andre formål. Køkkenet med sin centrale placering og forbindelse med spisestuen er det oplagte alrum med kontakt til både den overdækkede terrasse og haven. Badeværelset med sit store brusebad er helt sikkert en daglig fornøjelse.

Værd at bemærke
♡ Nyere tag
♡ Separate værelsesafdelinger
♡ Gode stueforhold med opdeling af spiseafdeling og tv-stue
♡ Stor sydvendt have
♡ Beliggenhed midt imellem S-tog/Karlslunde Center og Strandskolen
♡ Meget gode lysforhold i boligen qua de store glaspartier

Rundt om boligen
Den dejlige have er elegant lukket af med jernlåge. Garagen rummer køretøjet og er meget anvendelig til hobbyformål.

Omgivelserne og området
Man kan roligt sige at der er stisystem til døren her. Børn og voksne kan færdes sikkert til fods og på cykel til enhver aktivitet. Boligen er beliggende i et roligt større område af villaer med små blinde veje. Et sted hvor der kan leges ude på vejen. Der er ingen umiddelbare støjkilder, så man her tillade sig at forvente en rolig beliggenhed.

Karlslunde
Karlslunde er et eftertragtet sted at bo. Her er trygt og rart, med S-tog til døren og adskillige dagligvarebutikker, fitness m.m.. Karlslunde byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg med haller der rummer fodbold, tennis, badminton, bordtennis, gymnastik o.m.m., samt udendørs tennis (grus og kunst) og padeltennis, nærhed til svømmehal, golf og ridning. En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Karlslunde et yndet sted at bosætte sig.


Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.