Den Lille Gade 6, Solrød, 2680 Solrød Strand

Fejlfri tilstandsrapport & el-tjek

Boligen ligger højt på grunden på toppen af Solrød Landsby, med stisystem lige rundt om hjørnet der trygt leder børnene til skole, S-tog og Solrød Centeret med alle de omkringliggende kultur- og sportstilbud.

Adressen fortæller selv om et roligt og trygt sted at bo og vokse op. Velkommen til Den Lille Gade 6, 2680 Solrød Strand

Boligen
Huset er tilbygget og gennemgribende fornyet så det fremstår som et nyt hus. Her er det alene indretning og møblering der efterspørger dit personlige touch. Alt andet er gjort for dig i høj håndværksmæssig kvalitet i nordisk stil.
Vægge og lofter er alle glatte og hvidmalede. Den slidstærke og smukke gulvbelægning er at finde i hele huset. I forældreafdelingen, stue og køkken/alrummet samt entréen er gulvet lagt i en elegant sildebensstruktur.

Indretningen
Den smukke entré byder velkommen med god plads og et flot view gennem huset. Først mødes vi af det flotte grå stilrene køkken i åben forbindelse til stuen, som tilsammen sikrer at selv den største familie-begivenhed kan fejres indenfor i de lyse og venlige stuer. Zoneopdelingen byder på 3 børneværelser (eller kontor/gæsteværelse) og et mindre brusebadeværelse til børneafdelingen, og i modsat ende af huset, forældreafdelingen med stort soveværelse med indbygget walk-in-closet og det store luksuriøse brusebadeværelse i umiddelbar forbindelse hertil.

Kælderen kan tilgås direkte udefra, og fra entreen via trappe. Her er der 2 gode disponible rum til brug for cykler, barnevogne og andet I vil værne om, og der er da også plads til et træningslokale, hjemmekontor eller lignede. Herudover er der garagen som kan udgøre en parkeringsplads eller kan anvendes hobbyformål til køretøjer, hjemme-snedkeriet osv.

Særligt udstyr og detaljer
♡ Gulvvarme i hele boligen
♡ Zoneopdeling
♡ 2 badeværelser
♡ Smukke og meget slidstærke gulve
♡ Garage

Rundt om boligen
Store nye træterrasser er anlagt både mod syd og vest. Herfra kan synet af børnenes leg på den store græsplæne nydes. Foruden garagen er der god parkeringsplads til 2 biler på grunden, med mulighed for at udvide yderligere.

Omgivelserne og området
Landsbyens særlige kendetegn er fred og ro, og alligevel med nem kontakt til byens midte via cykelsti eller vej. De grønne omgivelser lige uden for landsbyen inviterer til løbe- og cykelture, ligesom der er et righoldigt tilbud af hestefaciliteter i umiddelbar nærhed.

Solrød
Solrød er et eftertragtet sted at bo, med stor fokus på udvikling af det lokale, herunder caféer og restauranter, et godt detailhandelsliv og adskillige dagligvarebutikker. Solrød byder på et meget righoldigt udbud af sportsfaciliteter, herunder anlæg og haller der rummer fodbold (kunstgræs og alm.), tennisbaner (grus og kunst), svømmehal, badminton, gymnastik, kampsport, golf, ridning o.m.m En tur til stranden, Trylleskoven og Karlstrup Kalkgrav er altid yndede udflugtsmål. Skolerne med deres SFO- og klubtilbud er geografisk godt fordelt så der er et tilbud i nærheden uanset hvor du bosætter dig. Med nem transport til København ad motorvejen eller med S-toget er Solrød et yndet sted at bosætte sig.

Fremvisning af boligen
Ring til Kim Andersen på 29 42 42 54 for en fremvisning af boligen.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.