Gevnø Gade 7, Gevnø, 4660 Store Heddinge

Til den (meget) store familie, Bofællesskab, Bosted...

De enorme arealer og de gode muligheder for opdeling kan skabe rammen om vidt forskellige behov for bolig, værested, kombineret bolig og erhverv mv.

Boligen
Selve huset er opbygget i mursten og taget er tækket med tagpap med lister. Ejendommen er opvarmet med centralvarmeanlæg med oliefyr. Der er som supplerende varmekilde installeret flere varmepumper (luft) og brændeovn. Vinduerne er med sprosser som det passer sig i stilen, en del er udskiftet til nyere, og enkelte er antageligt helt oprindelige, fra byggeåret 1937. Facaderne trænger til noget kærlighed, og ikke mindst kalk. Derudover er ejendommen i en god forfatning.

Indretningen
De 429m2 boligareal, fordeler sig i dag i stueplan over entré (trappehall), stue, stort køkken/alrum (ca. 50m2), ét værelse, 2 brusebadeværelser, heraf det ene nyt og stort, og en bagtrappe. På 1.salen er der 7-8 værelser, hvoraf nogle af dem er store nok til at udgøre stuer. Herudover er der også toilet og håndvask på 1. salen.

Værd at bemærke
♡ Varmepumper
♡ Ekstra højt (ca. 3,5 m) til loftet i stuen
♡ Udvendig kælder
♡ Dobbelt carport
♡ Stor have

Rundt om boligen
Den store grund anlagt med græsplæne for det meste, suppleres med kommunens areal der støder op til (se billederne), som giver mulighed for at have en virkelig åben udsigt fra køkkenet.

Omgivelserne og området
Med egen "Min Købmand" i byen er der 2 min. til fods til de daglige indkøb, og ved større shopping er der kun 10 min. kørsel til Store Heddinge med det komplette udvalg af detail- og dagligvare udbud de fleste er tilfredse med. Sportsaktiviteter nærmest af enhver slags, er også at finde i området indenfor de samme ca. 10 min.

Drømmer du om et nyt hjem og har en bolig der skal sælges?
Kontakt os på 56 130 130 eller mail - vi er lokalkendte, fagligt kompetente, og leverer resultater hver gang.

Se flere boliger fra din ejendomsmægler Kystens Boliger.

Følg din ejendomsmægler Kystens Boliger på Facebook.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.